Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 26, 2012

Visiting New Born Baby @ KPMC Kajang

Last Saturday, cousin saya dah selamat melahirkan seorang baby comel kat KPMC Kajang...

Alhamdulillah Mom n Baby are healthy without any complication at all..

Congrats akak a.k.a Mija Piza & Mizie...Welcome to parenthood life!!


Ingat gambar ni?Cousin saya ni la yang telah melahirkan baby nya secara normal kat KPMC Kjg @9.50am 24.11.2012...



I'm a boy!!

Haris Furqan Bin Noor Tarmizee
3.0kg
9.50am @ 24.11.2012



Parents of Baby Furqan!!

Happy for both of Youuuuu...

Congratulasi!!!

**FYI, cousin saya ni bunting pelamin tau!haha..at 1st kitorang cam tak percaya yang dia pregnant after 3weeks nikah...Tapi kalo sudah rezeki,rezeki jugak kan..terima rezeki Allah dengan rela hati..
Just married on 020312 and finally have a baby on 241112...
Syukur alhmadulillah..

EDD sepatutnya: 091212...tapi maknya terlalu aktif ber bisnes maka baby pon dah tak sabar nak keluar awl..heheee...


Photobucket

7 comments:

Lynn Hamzah said...

comeynya baby...tahniah...

NM03 said...

tahniah!!

klu tidak nama anak saya pun furqan, tapi dedi dia lebih suker ngan nama skang.

nway, welkam 2de world baby furqan

moga kamu seindah maksud namamu

in shaa Allah

Cho Zila said...

tahniah.. bestnyer dapat pegang baby..

Sherwieyna Muzzawer said...

Comelnyaaaaaaaaaaaaaa! tahniahhhhhh!!

LuN@_aiDi said...

momy ngn baby die cumeii jer kan? hihi

congrats for ur cousin^^

Pija Dawood said...

ahaks.. sama due lah kitorang..

alhamdulillah dia dah selamat berlepas.. comel baby boy.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah...comel baby furqan :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget