Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 6, 2012

:.Karnival Upin Ipin 9-11 November 2012:.

Hi semua!!!

Jom kita ramai-ramai ke Karnival Upin & Ipin


Lokasi: Stadium Titiwangsa 
Tarikh: 9 - 11 November 2012
Masa:  9 pagi hingga 7 malam. 

Ada macam-macam aktiviti menarik seperti persembahan maskot, pelakon suara, pertandingan mewarna dan banyak lagi~

Wahh..bestnyaaaa kalo dapat pegi kan..

memang teringin sangat nak bawak Aqil datang sini..Even berdua dengan Aqil je pon Momy sanggup...

Tapi..macam tak dapat pegi..sebab kalo jadi Weekend kali ni nak menjelajah Pantai Timur lagik..

Ade wedding kat sana..

Hotel pon dah tempah..

SudaraBeachResort

So yang akan buat tak jadi pg only kalo dady tetiba change his mind,TAKNAK PEGI...

huhuhu..So just wait n see je la..

**Pujuk hati yang kuat berjalan ni, 'hurm kalo dady taknak pegi Kelantan pon takpela, Janji kena paksa gak dady bawak Aqil pegi Karnival Upin Ipin ni...heeeee...'
Photobucket

3 comments:

Lynn Hamzah said...

kalau dekat nak jer bawa anak-anak pergi...tp jauh sangat la...huhuhu...

munna said...

kalu dekat kak munna pun nak bawa budak berdua tu ... diaorg suka sgt upin ipin

~MommyAida~ said...

hihihi..tula..kali kt area KL plk diorang buat..tp selalu diornag tour satu malaysia, nanti follow U&I facebook ye...bleh bwk ank2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget