Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 26, 2012

15.11.2012 - Birthday Asyraff (nephew) + Saman AES

Entry agak sudah lama sebenarnya tapi saya insists jugak nak letak kat blog ni since ade satu kisah menarik di sebalik birthday celebration ni..

Before tu:
Happy 6th birthday to Abg Long a.k.a. Asyraff!! (our 1st Nephew)
It's just a small celebration but the fud is great!!!serious...tak pernah saya rasa nasi ayam sesedap itu..huhuhu..semua orang yang datang , semua mengatakan benda yang sama..semua bertambah2 pinggan makan..huhuhu..
pandai betul kakak ipar along saya masak.. (kelatanese)..Tapi so far semua makanan dia saya minat..sebab sedap..

So majlis starts on 5pm 15.11.2012..
Saya just sponsored goodies bag je since saya tak reti nak masak pape..hehe..nak buat dadih pon tak reti (birthday Aqil hari tu along sy sponsored Dadih yang yummy 80pcs)...sebagai membalasnya, sponsored la saya 40 goodies bag yang costly in about RM28 sahaja (and ade balance lagi)..murah kan??saya beli semua jajan tersebut kat Taman Medan , PJ..ade kedai borong makanan ringan kat situ..So sesapa yang insists nak buat birthday arty nanti, bleh PM saya ye tuk dapatkan full directions..heheee


Dalam goodies bag ni ade Sumi (2) Keropok angry Bird(1) Sweets (5biji), Blower horn (1), Lollypop (1)


so jom kita layankan gambar2 yang ade..


Birthday Cake order from JasmineHomeDelight

RM100.00










Cutting cake dah nk start dah..




Mak2 orang pon nk menyibuk..hehee




Adik asyraff..Affan with Acu..Comel bangat Affan  ni kan..tapi cengeng sangatt..hehehee




baca Doa...




Tapi semua xnak meng imamkan bacaan doa..Malu kata mereka..










last but not least dah mcm bernasyid plak sekali tgk..




Happy Birthday Abg Long..




Makanan yang sangat nyummy!!!



Ade keropok Moni, Dadih koko, agar2, tembikan n main course Nasi Ayam sedapppp

after tu kitorang pon balik Puchong dalam pukul 8.30mlm...

Cerita di sebalik kegembiraan ini:

Pagi tadi (26.11.12) dapat SURAT CINTA dari PDRM ke JPJ ke tak sure..siap ade gambar lagi ok!!
Lokasi: Kajang/ Hlangat.. 
Tarikh : 15.11.12
Masa: 17.55..

tapi ade kemusykilan kat situ...pukul 17.55 kitorang tak lalu pon kat situ..still ade kat rumah along dok makan kek lagi..haih pelik ni...

Jenis kesalahan: melebihi had laju..had laju yang dibenarkan:70km/j tetapi dady telah pon melebihi nya sehingga 97km/j...huhuhu standard la kan...hukhukhuk..

1-14 hari RM150
15-30 hari RM200
Lebih 30 hari RM300..

Haih..dahla tengah berjimat-cermat nak sambut baby ni..kena sedekah plk kat depa ni..hisy..sangat tidak patut AES ni!!huhuhuhu..

#waktu bukak surat ni, Saya dah berdebar-debar dah..takut saman terjadi time saya yang bawak keta ni, tapi alhamdulillah bukan saya..tapi en husb...so biarlah dia settlekan..hihihihi


Photobucket

11 comments:

Pija Dawood said...

sebelum bayar tu cer check ngan diorang dulu betul ke tidak.. takut silap no. pendaftaran je. kang rugi lak bayar saman orang lain..

Lily@MamaZaraZareef said...

Canteknye kek car tuh..!! :-D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow kek tu sgt ohsem okay..budak2 mesti xcited punya

Anonymous said...

Salam bleh tolong email kan saya direction kedai dkt tmn medan 2. TQ.

syazanir86 said...

Salam.. Leh bg direction or alamat kedai jajan yg kat tmn medan pj tu? Tq syazanir86@yahoo.com

syazanir86 said...

Salam.. Leh bg direction or alamat kedai jajan yg kat tmn medan pj tu? Tq syazanir86@yahoo.com

~MommyAida~ said...

Ok..nanti saya email..thanks!

Anonymous said...

salam.. boleh tak emelkan sy direction kedai borong jajan kat tmn medan tu? nkar2204@gmail.com thanks

mama izz said...

salam... boleh tak emelkan sy direction utk ke kedai jajan tmn medan tu? emel sy nkar2204@gmail.com

Anonymous said...

Assalamualaikum sis,
Boleh x emailkan alamat atau direction ke kedai jajan yg sis bgtau tue, email saya aqeelazahra2012@gmail.com.
Tq sis..

Sha said...

Salam..awk bleh x bg full direction kedai jajan yg kt tmn medan tq..☺
Emel sy zylasalim@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget