Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 2, 2012

~Pics Taken on Eid Adha 2012~

Genap seminggu baru nak tempek gambar Raya Haji yang lepas..

AL maklumla..Hari tu tak sempat nak keluar camera masing-masing makanya terpaksa tumpang camera org saje...huhuhu..

Jom layan pics yang ade..


With Aqil yang tak sporting sangat hari tu..huh..




ALong, adek drah n acu with Ucu yg suke enterframe..hihihi



Guess??
who's holding boy / girl??



Mak buyong yang comei with Fahmi yang cute


Satu-satunya gambar ramai yang ade..
all my siblings and cousins n auntie n my mom!!


Momy with mama


Angah saya with aakif yang tak tahan panas..
tp mmg panas betul hari tu..



Mak buyung kuasa dua...
Cousie EDD 9.12.12..
tak sempat ank kita nk sekolah sama kan..hihihi




Along saya and makcik kesayangan semua..sesuai dengan namanya..'YANG"..hihihi

d End..


Photobucket

9 comments:

::NureeN:: said...

comel2 belaka...
nmpk meriah berbaju cantik2.. ni blom g ke makanan lg sure tambah meriah

~MommyAida~ said...

Thank u Nureen..Gambo makanan tak sempat amik..semuanya lapar2..hihihi

pelangi chenta said...

comeiiii tengok akak preggy nie =)

NM02 said...

syanteknyer baju uols

munna said...

meriah nampaknya......comel dan cantik2 semuanya

Zuraidah Butang said...

cantik2 baju raya korang..hehe tu yg sy prasan..:P

sy folo awak ye..:P

~MommyAida~ said...

Tima kasih semuaa...Baju2 cantik sbb ade tokey butik kat situ...hehehe..cousin saya bukak butik Minazboutiquestudios...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

semua cantik n ceria2 jer :)

salam kenal dr saya wani aka ibuqalief :)

~MommyAida~ said...

Ibu Qalief: terima kasih ye...Salam kenal juge...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget