Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 29, 2012

Day 3 ~Kehadapan Aqil yang dirindui~

Day 3 tanpa Aqil di sisi..sunyi rasa nya rumah esp time day 1 hari tu..dah la en dady pg main badminton smpai lewat malam, lagilah sunyi n kesepian je rasa..

Sampaikan after maghrib saya n husb pg mkn kat kedai..sekali cerita Cinta itu Milikku (slot Akasia) belum habis lagi..tetiba ade part yang Papa Zara tu kena tolak, jatuh dari tangga n hampir nak mati, budak tu pn menangis dengan teruknya..saya pon boleh menangis sekali kat kedai tu jugak..tak tahan rindu kat Aqil pny pasal..Husb pn tak berani tegur...sbb takut banjir ,nak2 time tu pn tgh hujan lebat ..mmg syahdu sungguhla..haih..

Semalam call Aqil..dia ok je..tapi dah kurang nak cakap dengan momy dah sbb tak nak rasa sedih kot...huhuhu..

Tapi tadi juz called MIL..malam tadi Aqil melalak la jugak..Sebab??Bird Aqil ter kena tungau time kat LWOT..memula agak gatal pastu dah bengkak sikit..pastu nanny dia dapat petua suruh sapu kapur cepat2 utk mengelakkan bengkak dengan besarnya...So tinggalla kemerahmerahan je..huhuhu..malam tadi pukul 2.30pg, Nanny dia cakap la kat dia, jom kita pg clinic la Aqil..tetiba terus dia tido..tak jadi pegi..huhuhu..

Then, bila saya tanya bile makcik nak balik?dia kata Abah balik hari Sabtu..so makcik pon tak sure nak balik bila..tengok la dulu..tapi kalo kesian kat Aqil ni haa, Makcik balik hari ni jugakla..tapi tak pasti lagi..nanti makcik bgtau balik mcmana..Takut Aqil dah rindu sangat kat Aida ni..huhuhuhu..
(haih dalam hati berdoa, biarlah makcik balik hari ni..takkan nak tunggu sabtu kot!!Rindu!!!)

So masih menunggu kata putus makcik, bila nak bawak Aqil kesayangan balik sini...Tiga hari yang sungguh menyeksakan!!huhuhu..

***Alhamdulillah semalam harimau kembali mengaum!!So Mommy tak bleh tido plak semalam sampai pukul 1.30pg ..maybe terlalu gembira..hahahah..(padahal dok teringat kt ank bujang sorang tu..)Sepatutnya right after tgk bola mlm tadi, dady dah ajak nak pegi tgk Wayang..sekali tu hujan lebat sangat plak, nak keluar rumah pon tak boleh, so Cancel!!akhirnya..bersembang la dengan dady smpai pukul 1.30 pagi tersebut..huhhuh..tetiba terasa hidup masih berdua n dlm perut sekarang ni adalah Aqil..heheee..



Photobucket

6 comments:

::NureeN:: said...

klau nureen sehari pon x bleh duduk.. klau d opis nk jer cpt blk umah ehehe

Sherwieyna Muzzawer said...

Adoi perasaan yang sama sewaktu pergi berkursus tinggallkan anak selama 3 hari.setiap malam tak boleh tidur asyik menangis je rindukan anak..

Mommy kena banyak bersabar ye..tak lama lagi boleh jumpa anak bujang awak tu, masa tu peluk dia ketat2 tau jangan lepaskan lagi..hehehe :)

Deq's Qienz said...

Alahaii tacing la baca n3 nihh..sabaq ya kak..

aanie said...

ala..sedihnya.....rasa x lengkap umah kan...tp xpe, dah nak balik dah kan....

Zieka said...

done follow ya..tqvm datang ke bisikan nurani blog...jumpa lagi
http://wwwpesona-zieka.blogspot.com/

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

klu wani pun sedih xhengat la tambah lg dengan qalief lansung xpenah bepisah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget