Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 8, 2012

Tiap2 pagi...Mesti kena bagi upah...

Sape yang nak upah tu??

huhuhu..sudah pasti En Aqil kita la..

Memandangkan Momy yg dah semakin berat..maka Aqil harus bangun pagi2 utk ke rumah bibik instead of Momy dukung masuk dlm car n smpai umah bibik, terus dia sambung tido lagik..

Sekarang...Momy dah tak larat nak dukung dah..

So kena kejut gak walau camana sklipun..

"aqil..bangun...jom pg umah bibik"

menggeliat sebentar..

"aqil..jommm..Mommy dah lambat ni.."

Tak bergerak sekutik pon!!

"Aqil..nak Vitagen tak?haaa..kalo nak, jom bangun.."

Terus bukak mata..n cakap "Nak!!"

huhuhuh..sabor je la kan..

Kalo Vitagen takde, haruslah pancing dengan menda2 lain so dat, dia bleh bukak mata n turun tangga dengan hati2..huhuhu..

haihlaa.En Aqil oo En Aqil..


Muka pagi..harus sepetttt je memanjang...

Yeay..Vitagennn


Moody mode..

***Hari ni lambat bukak blog n seumpamanya..Boss ade maaa..hehee..plus..kerja tetiba jadi banyakk..haihlaa...badan..haihla berat nya nk bergerakkk..hikhikhikhik...


Photobucket

4 comments:

Lynn Hamzah said...

nak kena upah dulu yer...pandai betul en aqil nie...heheheh...

Lily@MamaZaraZareef said...

wahh.tiap2 pagi eh kena upah..hehehe..sama jek perangai dgn anak sulung sy..smpai skang pi taska susah tol nk bangn pagi..wuwuwuwuw

Pija Dawood said...

aaa..

pandai aqil yer..

dia tau dah nak dapat adik, mesti makin manja. Hihi..

munna said...

sama ngan anak kak munna .. pagi2 sblm hantar rumah nenek kena pow dulu pergi kedai beli jajan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget