Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 28, 2012

StreetDeal~Gold Coast Morib~RM150 only fr 2D1N

Ini semua gara-gara deal gile oleh StreetDeal!!

Cerita dia macam ni..disebalik kesibukan saya hari ni..tetiba saya terbaca satu deal yg dianjurkan oleh StreetDeal by blogger MamaNad ... Saya pon gatal-gatal la tengok deal tersebut..

Sekali tu..eh macam menarik..

RM150 inclusive for 2 persons:

  • 2D1N in Studio Suite with Private Bath & Jacuzzi
  • • Buffet Breakfast 
  • • Buffet Dinner 
  • • Water Theme Park Admission
Wahh ..ini harus beli ni..kikiki..

So saya buat survey dulu kat serata blog as usual utk mengelakkan di tipu...Sekali tu terjumpa blog diariSeorangAbah ...beliau penah beli street deal ni and dah selamat pon menggunakan voucher ni July lepas..So saya semakin yakin utk memujuk En dady supaya beli voucher ni jugak..

Message2 la si dia...Dia kata nanti...saya cakap tak boleh tunggu sebab akn expire in 9hr (frm that time la)..dia kata lagi tunggu..saya cakap ala...dia cakap ikutlah...saya cakap cam tak ikhlas..sekali tu saya pujuk lagi..(tak putus asa)...dia cakap ha la..(maknanya boleh beli dah..)hehehe...Happy mode..

so saya pon ter beli la deal ni dengan Harga RM150.00 sahaja..InsyaALLAH no hidden cost sbb saya dah cek lagi dengan beberapa blog..InsyaALLAH berbaloi..

Deal ni valid for travel date (Jan 2013- Mar 2013)
Not available on weekends/School Holiday and Public Holiday..Weekdays only..

So saya chose Travel date : 6 Jan 2013 (pegi ahad balik Isnin)
3minggu menjelang delivery date saya..hehe..berani2 je amik tarikh before deliver kan..sbb saya pk kalo nak pegi after pantang, cam lama sangat nak tunggu..So gamble je la..hehee..Agak2 kalo dah nak deliver sangat, saya pass je la voucher tu kat sesapa yang nak pegi..

So excited mode tak bleh ade lagi..sbb takut tak boleh pg..hehehhe

Hurm..tercapai jugak hasrat saya nak pg bercuti-cuti before deliver..InsyaALLAH...
And dlm sejarah jugak selama kitorang kawen, kalo jadi pg, inilah percutian pertama kitorang bersama after 5years...huhuhu...gile tak penah pg bertiga (dengan Aqil) sekali pun...MESTI pegi dengan family ramai2..huhuhu..So biarlah sejarah ini tercipta..

***Uits..boleh dikira sebagai Birthday + 5th Anniversary treats jgk ni..hihihi..InsyaALLAH..(sebab anni ktrg nnti momy dalam pantang harus tak bleh clbr8...huhuhu..)

So ade masa lagi sape2 nak beli voucher ni ye..



Dan ini pulak VOUCHER saya..Wee..


Hehe..bleh bwk Aqil mandi pool!!!

P/s: Update Aqil tiada di sisi..Aqil sangat ok bersama mereka and tak tanya mommy pon!!huhuhu..Hari ni dia keletihan selepas bermandi manda di Lost World...haihla itu budak..sila cepat balik yeee...


Ok Momy nak layan Bola Msia vs Laos dulu ye..InsyaALLAH esok pagi Momy blogwalking eh..tadi tak sempat..sangat BZZZzzzzz


Photobucket

4 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah nk pergi bercuti sebelum deliver yer...In Shaa Allah moga semuanya dipermudahkan :-)

SSulieana said...

wah menarik...puas la si aqil main air nnti ye...hehe

pelangi chenta said...

setakat nie anum dah pergi 2 kali.1st time time gold coast baru buka.2nd baru jek bulan ogos lepas.anum beli dekat booking.com.memang harga mahal around rm2xx include breakfast jek dan tiket ke theme park.kali ke 2 baru dapat masuk theme park sebab pergi utk holiday.yang 1st time xdapat sebab pergi atas tujuan berkursus.pada anum bilik dia luas siap ada jakuzi.tapi yang xbest ada sedikit bau.maybe ada orang bela ayam ke apa.sebab kekadang bau dia menusuk hidung.dari segi nak cari kedai makan pun xbanyak sangat.memalam anum keluar pun xde tempat boleh hang out.nak g tgk movie jejauh benor nak balik mines semula.anyway kalau untuk sekadar pergi holiday dan akak nak tahu camana keadaan di sana okay jek nak pergi.target anum lepas kahwin nak pergi hotel luar negara pulak.nak tahu camane keadaan di sana.hehehhee

NM03 said...

ala...start jan ke... kami plan nak p disember ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget