Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 10, 2012

Semalam ~langgar keta~::. Hari ni~Karnival Upin Ipin

Assalammualaikum..happy saturday Alls!!!

Warghhh..semalam beria la saya buat satu post lepas kejadian tersebut thru phone..Punyalah panjang lebar cerita..sekali tu tak publish pon!!Tak tau kemana entry tu hilang..huhuhu..Sedih..

In a short story..

Semalam-Balik keja- hujan lebat- masuk set parking kat rumah- belakang ade Honda City- Tak semena-mena terover undur- POMB!!- langgar sudah- neves- reverse lagi skali lagi (dalam hati..haih..kemik la keta org tu-STOP!- tengok2- takde efect pn on both cars- Alhamdulillah- cuma takut ade orang nampak je- cepat2 masuk rumah-tunggu feedback- pukul 8 malam tgk kereta tu dah blah- Alhamdulillah- mungkin kereta beliau KEBAL sangat...- hehehe-LEGA!!

Hari ni...
Dalam pukul 9 kejap lagi..nak ajak dady pg breakfast kat McD...nyummynya HAshbrown!!!Lepas tu nak terus gerak ke Stadium Titiwangsa..Karnival Upin IPin!!! Yeayyyyy..heheheheh...

Tak sabar nak bawak Aqil jumpa semua mascot yang ade....Aqil..cepat bangun ..kita siap cepattt...heheheh

***Dady kata, kalau dia larat..petang ni nak buat Maternity Photoshoot collaborate with his fren...
Arghh..takde baju cun laaa...huhuhuhu...Minta2 tak jadi, so that Momy ade masa lagi nak cari baju yang CUNSSS!!hehehehe...

Happy Weekend Allssss


Nak cari Insurance utk diri n anak2?? Hubungi Jeffry at 012 3816041... or visit here to get more information..

Photobucket

5 comments:

Deq's Qienz said...

qhayra takut gan mascot upin ipin nih..dia ckp besaw sgt..huhuu..lorr sian la kalo ujan nih mmg bahaya kan..sy pon xsuka kalo driver masa ujan..

Lily@MamaZaraZareef said...

Mesti comei mommy wat maternity ps nanti..^__ ^

LuN@_aiDi said...

seb baek 2-2 keta tak kemek.. hihi
cepat momy carik baju cun-cun nak buat photoshot! :p

wahida said...

karnival upin ipin tu sampai bila dear?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nasib dua2 keta ok kan...

p/s: saya mmg dh amik insuran utk qalief sejak dia baru lahir lg :-)..tima kasih bg info k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget