Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 9, 2012

Setelah berhari-hari mengidam..akhirnya dapat jugak mkn DURIAN!!Heheee...

Akhirnya..malam tadi Dady telah menyempurnakan hajat momy nk makan Durian..

Tak tau la sekarang ni tengah muusim ke ape, tapi setiap kali lalu kedai jual durian tu, keinginan membuak-buak (ayat fantastic ok)..hihihi..

Jadi...akhirnyaaa..dapat jugak la makan durian walaupun Dady juz beli dua bijik je..

Tapi dua-dua sedapp sangattt tau..Alhamdulillah..Dady sudah semakin pandai beli durian..Happy mode...


Dua Biji ni RM20.00..mahal la sikit..TAPI BERBALOI!!Sedapp..kikikik



Tengok isi dia..sangat mengancammm..haih...


Sebiji durian dah habis... so tinggal Biji n pangsa durian je..tapi sebiji lagi, ade pangsa2yang tak bukak sbb Dady n Momy je yg mkn durian ni, skli tu dady terus g main badminton.. Momy rasa cam tak sampai hati plak nk bukak pangsa2 tersebut..takut banyak sangat mkn, efect kt baby plak..so mkn beringat2 jgk la..hehe..sudahnya..diorang balik main badminton, terus balun smpai habis...huhuhu


Budak ni peminat durian jugak..tp disebabkan lebih minatkan Mickey Mouse, jadi dia rela tak mkn durian itu..juz beberapa suap je..


Aqil dah pandai guna lap top!!Yeayy..selalu pakai tab2 je..skrng kena scroll plak..since Ipad dia screen dah pecah, so option lain terpaksa guna laptop..huhuhu..ganas sangat Abg Aqil ni..

Cerita Weekend:

HUhuhuhuhuhuhhhhhuhuhuhuhuh..

Patutnya nak pg Pantai Timur kan??sekali tu...
Dady taknak pg plak..UUUWwwaaaaaa..
melepas Momy nk pg jalan2...Boring la mcm ni...huhuhu

So Esok pagi...
Dady kena paksa oleh Momy tuk pegi..
KARNIVAL UPIN IPIN!!
Yeayy..Aqil boleh pg jumpa Upin nanti!!!heeee..

So nantikan review dari saya bile dah pg sana ye..

Malam ni :
Tak sabar nak tgk Anugerah Screen!!
Harus lipat kain laju-laju n tercongok deppan TV awal2..hihihi

Selamat bercuti Semua!!

Saya juz amik cuti hari rabu je kot!!
malas la nak cuti lama2 kan...

IKLAN:
Sapa-sapa yang mencari Insurance for family, anak2..boleh view Prudential-JeffryJalil.Com ye..ada banyak info n nak buat temujanji untuk tanya ape2 mngenai insurance, boleh sms/whatssapp 
012-3816041 (Jeffry)..

InsyaALLAH En Jeffry kita akn announce promotion terbaik utk sape2 yang amik insurance dengan dia..Mystery Gift will be given!!!Menarik BUKAN??Jom dapatkan perlindungan terbaik dari PRUDENTIAL~PRU BSN Takaful~


Photobucket

7 comments:

LuN@_aiDi said...

alaaa mommy aidi letak picture doriyan pulakss
teringin noks oitt!! huhuhu
harus pegi carik doriyan neh..
tp doriyan frozen jer ler dpt carik kat Auckland neh..huhu

mama_saly said...

arghh...duriann.. sy mmg suka sgt2 buah durian.. kalu npk jual kat tepi2 jalan ke atau pasar ke mmg beli.. huhu..durian dh xde musim skrg ni kot..:)


salam kenal..follower 112..:)

eray said...

humangaihh durian
sedap nye...esok nak cari juga lah
boleh buat durian crepe seround

http://welovesusuibu.blogspot.com/2012/11/penyusuan-di-tempat-terbuka-bukannya.html

PHIRDOTE said...

untung budak2 skrg main komputer :)

~MommyAida~ said...

Hehe...semua teringinkan durian kan..mmg sedapp sangat durian yang saya beli ni..nyummy sangat..heheh..

Phirdote: budak2 skrg mmg smkin advance..kita je la takut..takut over expose..

Deq's Qienz said...

sedapnya diyannn.. nak sikittt..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ruginyerrr saya xmkn durian hikss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget