Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Sep 13, 2013

INFO: Yuran Genius Aulad untuk tahun 2014

Assalammualaikum..

Buat pengetahuan semua..

Bayaran yuran untuk tahun 2014..

Sebenarnya saya plan hantar Aqil kat GA Bandar Kinrara next year..

Maka diorang pon emailkan saya details fees for next year..

Alhamdulillah..within budget and yang penting fees tahun ni tak naik pon dari tahun lepas..hihih..


***Haih..tak dapat nak bayangkan kekalutan yang akan terjadi setiap pagi untuk tahun depan..sama2 lah kita nanti kan ye..heheeee



Photobucket

8 comments:

eug|ena said...

wah, not bad ek..
nih utk morning session je ke mommy aida?

try check website, utk 3 yrs old ada tp kat BJ xde daycare..huhu

aqil dah 4 yrs old kan.. Hantar & amik la ek?

~MommyAqilMedina~ said...

Euglena: huhuhu..tulaa..aida memang aware dari tahun lepas lagi memang fees dia within this amount..tp tulaa..untuk morning session only n for three hours..tp memang GA takde daycare dear..so far yang aida tau la tau...huhuhu..Aqil next year 5 tahun..memang pagi aida hantar..balik nanti MIL akn amik...

lyn83 said...

xde ker yg tawarkan klas dari sampai petang...sbb blk keje snang trus amik anak ... :)

Suliana said...

su tak dpt lagi bondamama punya quotation. bdebar pulak :-)

munna said...

Berubah lah rutin aida next year......

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

aqil dh nk g school yer

aida said...

Tp bandar baru bangi lain lak cara bayar yuran dia...wajib byr terus events + yuran jan + yuran nov total 1400...huhhh apasal cam tak seragam ye, tapi overall anak saya dh th n kedua di GA, alhamdulilah ok

Khamsiah said...

Kiter pun nak hantaranak kiter kat GA jugak..lagipun dekat..tapii untuk 4 tahun.bayaran pun sama jugak ke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget