Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 14, 2012

~Hari ni Check up 29weeks Second Pregnancy~

Selamat pagi semua!!Assalammualaikum..

Selamat bekerja ye kepada semua yang bekerja hari ni..Hehee..

Pagi ni saya ade check up for 29 weeks pregnancy kat KK Puchong..(BAtu 14)

So appointment pagi ni adalah pada pukul 9pg..Actually saya tak berapa gemar amik pukul 9 pagi onwards ni ..sebab ia akn drag masa saya dengan begitu panjang...mereka kena habskan appointment pukul 8 dulu baru layan appt pukul 9 or 10 kan..Tapi apakan daya appt pukul 8 dah penuh!!terpaksa la terima dengan redha nya..

(sesapa yag check up kat KK mesti faham betapa azabnya nak menunggu tu..)huhuhu..

sepatutnya jugak..hari ni saya nak buat gigi..setiap kali mengandung MESTI SAKIT GIGI!!

Tyme Aqil dulu siap cabut gigi dua kali lagi!!TERUK..huhuhu..smpai kan utk kali ketiga, doctor kata tunggu after beranak la...sbb due dh dekat..huhuhu..

Kali ni at 7 months pregnancy, sy mengalaminya sekali lagi..SAKIT woooo!!huhuhu..

Tapi still under control sbb on n off sakitnya...So ingat nk pg cek gigi skli...TAPI..sekarang ni dah tak sakit pulak..hurmm macam malas plak nk pg cek gigi...Minum susu banyak2 jela...hopefully Kalsium mencakupi..heehehhe..

***Nantikan jela find out tuk hari ni pnya cekup..Hopefully everything will be fine...
***Nak pg check up kat KPMC Puchong right after check up kat KK..tapi Dady kena kerja plak..hurmm terpaksa postpone ke petang n lepas tu terus balik KJG...

Photobucket

3 comments:

LuN@_aiDi said...

mmg azab klu check kat kk kot.. mmg tensyen.
pernah tunggu kat kk sampai 4 jam!
padahal dah book appointment tuh.
after tuh mmg xgie check kat kk dah. tobat..hehe

alhamdulillah masa preggy ari tuh mmg xder masalah ngn gg.. mkn vit kalsium.. haha.. susu xleh minum. muntah.

baideway gud luck n take care yea momy^^_

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani dulu dalam pantang akit gigi..adeh tensen tau kalau sakit gigi ni

Pija Dawood said...

check up kat kk memang sangat menguji kesabaran. boleh menangis nak tunggu turn. :((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget