Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 12, 2012

Hari Sabtu :.Happy Mode on Karnival Upin Ipin 2012!!:.

Yeayy..akhirnya..Hari Sabtu hari tu berjaya jugak menghadirkan diri ke Karnival Upin Ipin 2012..

Jom bercerita smbil bergambar..



Sebelum ape-ape..kita breakfast dulu kt McD TPM...
Hanya gambar Mat Aqil je ade..gmbr makanan takde sbb lapor sangat..gmbar pon tak sempat amik..heheee..


Budak paling mengada sejak dah nak jadi Abg..haih pening melayann..


Yeay..kita dah sampai kat tempat yang di tuju..Parking agak payah sebab orang dah start ramai..so agak menapak la jugak kalo nk smpai stadium tersebut..Nasib baik Momy ok je bile kena jalan2 tepi tasik tu..huhuhu..




Momy n Aqil yg suka gigit kuku..



Pics of the day!!Teaser kepada maternity Photoshoot..heheee..






Wahh besarnyaa Upin Ipin..


Mamat ni dah tak sabar..





Sampai2 kat atas stage tu dah ade Fizi, Mei Mei n Jarjit..





Ehsan plak keluar..lepas tu orang panggil dia intan Payung, etrus dia merajuk..hihihi..suwitt je kann..







Mail keluar jugakkk akhirnyaa..


Ade Kak Ros n Opah jugee..





Surprisingly..the budak ni sangat takut rupanya...nampak je ganas..tp penakut..dia takut dengan mascot yg suma besar2 tu..


Upin Ipin dah start keluar stage..


Upin


Ipin





Tengok Aqil..berani dari jauh je..bile suruh pg dekat, dia taknak...





ni pon kena paksa salam dengan Rabbit tu...


nampak tak bbibit penakut dia tu..heehheee


Bubbye rabbit..


Gambar ni nampak real sangaaatttt


tapi Aqil dah start moody...huh..



kat sini pon ade booth2 kecik..Booth Karangkraf..Boboi...Champs..Hong Leong n banyak lagiii


Entrance..





macam-macam pon ade jual kat sini...


Patung U&I..RM19.90..T-Shirt price starts form RM15.90..
Tp tak beli pon tuk Aqil sbb size suma besar2..


Sesi bergambar dengan bunting..haa yang ni Aqil beraniii

WIth Mei Mei


Jarjit


Fizi


Opah n U&I


Susila...


Beli Ice Cream Upin Ipin...


Sedappp


Beli la jugak Ubat gigi n Botol Air tuk Aqil..

Sampai sana dalam pukul 11pg n kitorang balik pukul 1pm..hari pon dah nak hujan...

Elok masuk dalam kereta je..hujan pon turun dengan lebatnyaa...huhuh..Nasib Baik..terus balik rumah n Aqil pon terus tido lepas mengamuk ngamuk kt dalam keta sbb nk tido..(skrg ni ,tabiat terbaru dia..tensen mak)..
Akibat penat, Aqil tido dari pukul 1.30ptg smpai pukul 6.45ptg... (5jam tuuu...)Penat ya amat kot...

heheheh..

***Maternity Photoshoot still postpone!!haih tak sabar ni..heeheheee..
- All pics taken by Camera Dady n Camera Hp Momy...




Photobucket

7 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah aqil best la tu dpt tgk upin ipin hehehe

Ema said...

alamak miss lak carnival ne....

NM02 said...

klu p karnival cenggini, kite lebih teruja dr anak... hehehehe

Pija Dawood said...

seronok!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah bestnye..meriah...
kalau Qis ni maunye tak nak balik..peminat No.1 Upin Ipin.. :)

~MommyAida~ said...

To all mommies: best n meriah sangat ...sbb all parents dtg bwk ank2..ank2 happy, kita pon happy..

LuN@_aiDi said...

pasti aqil hepi tuh.. sbb tuh ler tdoq sampai 5 jaam..hihi ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget