Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 29, 2011

Yeay!!hari ni Aqil berumur 1 tahun 8 Bulan....

Happy 20 monsary sayang...

Luv u muachhhhhh...

Aqil Today juz turns 20 months iaitu sama dengan 1 tahun 8 bulan..

Tapi Aqil....

Tak sihat lagi la..a bit runsing dengan kesihatan nya..

hurmm ni semua due to his last week which got flu n fever n now plus batuk but fever has gone!!!

Memang..

Doktor ada cakap..

MUla2 selsema..pastu akan datang demam dan akan jadi batuk juga..itu Normal..

TAPI...

Kalo dia tak elok lagi sampai sabtu (sabtu lepas) kena bawak dia dtg klinik balik...

Hurmmm Mommy tak pg pn sebab ingat Aqil elok dah..

TAPI semalam..Aqil tak elok lagi..Mukus dia turun cam air..

Kesian kan..tgk pon cam tak sampai hati plus tgh malam boleh plak melalak ..

Mungkin tak selesa..

Tapi Mommy selalu marah Aqil melalak...

Tapi Mommy tak tau yang Aqil tak Selesa...

Maafkan Mommy Aqil...

Seriously maaf..

So by tonite or esok pagi...

Kita pg Hospital yer...

At least kita usaha utk ubati Aqil..

Ikhtiar ubt lain pulak...

Jom aqill!!!!

Sebelum tu...

MOmmy nak wish Terima kasih yang tidak terhingga kat semua Ibu-ibu blogger lain yang sudi memberi pandangan bahawa 1 Tahun 8 Bulan Belum bercakap,bukan masalah!!It's Normal...Just have to wait n usaha untuk encourage Aqil supaya akn ringankan mulut dia nanti...Terima kasih MamaZayyan&Aunie, UmmiUmmair,MamaMeya&Yasmin,MamaAdam&Alif,UmmiAiz, KaktehkuCayang...Terima Kasih yang tidak terhingga sebab telah menghapuskan kerunsingan di hati Mommy...
Photobucket

6 comments:

munna said...

SIANNYA aQIL..SEMOGA CEPAT SEMBUH YE...

SSulieana said...

aida anggap je aqil tu tgh nk tukar bulan...tu sbb dia x sihat kot...tu la yg slalu su pikir kalau zayyan x sihat...tp org kata kalau kecik2 slalu sakit nnti dh bsr jrg sakit...kita sbg ibu hanya mampu berdoa je semoga anak kita membesar ngan sihat...bila pikir rase sedih plak diorang ni cpt je besar...nnti rindu time diorang baby2 dulu...huhu itulah naluri seorang ibu...pjg plak komen nye...hehehe

MommyAqil said...

KAkMunna:Terima Kasih ..InsyaALLAH..

SUe:huhuhu..tula aida pon cuba taknak risau sgt..tp setiap kali dia batuk setiap kali tu la risau..hihhi..Semoga Dh besar nanti Aqil tak sakit dah..hihihi..Semoga doa kita sbg ibu mampu menyembuhkan penyakit anak2 kita kan Sue...InsyaAllah..

sarah-najwan said...

selamat hari lahir aqil..
ala siannya xsihat..baik pi check spital yer..skrg ni musim budak2 sakit..cuaca xmenentu..

Sham said...

salam kenal...

anak buah saya nama aqil juga,dah 11 tahun umurnya...aqil=yang bijaksana kan..?moga Aqil cepat sembuh ye...

MommyAqil said...

KakSarahNAjwan:tulakan..hurmm still tak pegi check lg ni..haiyooo kena pg jugak sbb knk2 bahaya kalo tak sihat berterusan kan kak..

Sham:Terima kasih singgah sini n follow..A'ah..sama nama la..kirim salam dgn anakbuah awk yg comel k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget