Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 1, 2011

Shopping at MyBBStore-Murahhhhhh!!!

Sebenarnya..previously saya ade post satu entry  botol susu BPA-Free mana yang terbaik..After meng google kan diri saya pon jmpa satu website ni...

MyBBStore..

After buat price comparison..

Yaaa....mmg confirm!!kedai ni yang paling murah.. dan ter murah rasanya..
(mmg kita kena jadi pengguna bijak la kan..)

purposely, saya nak cari botol susu and other accessories lain yang saya rasa patut beli..

Saya tgk antara botol susu jenama lain-lain..botol susu Tommie Tippee adalah yang terbaik..
(apa?tak pernah dgr jenama ni?mmg tak pernah dengar tp imported from UK-ank kwn sy kt UK pon pakai brand ni)

terbaik dari segi harga and design...Design dia unik n mmg best la..

Yang pasti mmg ianya BPA Free..

Macam ni bentuknya..

Haaaa..Unik tak??unik kan..cume puting dia jela cam nipple sket..but kalo Aqil dia tak kisah punya..semua dia belasah..huhuhu..

Sekali tu kan sampai je kedai tu...Pack of 3 TT ni dah habisssssssss..Not only Pack of 3 but semua jenis botol TT ni telah habiss di jual (tgk kt rack TT tu licin!!)..ohhh..sedih kut..sbb mmg insists sgt nk beli yg ni..OMG...hukhukhuk...Pastu Salesperson tu kata bleh order dulu n 7hb4 br smpai..

Ala..kena order ke??

hurmm sekali tu Dd yg Maha Cerewet dan banyak songeh semalam, tak bg order! dia kata amik je yang lain2 pon takpe..Botol susu je pon!!huh!!

dan Mommy Terus kepeningan nk pilih yg mana satu..sbb kalo bole nak yg jimat sket la kan..beli twin pack ke or 3 pack sbb Maklong Aqil pon nk tumpang sama..hurmmm..tapiiiiiiiiii...Avent pon dah habis,jd tinggalla brand yg MOmmy tak berapa berkenan sket..

Telek punya telek akibat tak tahan nk dgr DD pny bebelan mommy pon amik je la twin pack of MAM..Ni je yg paling terbaik pluss bengangGggggggggggggg dgn DD yg tak reti Sabar!!!

(Sumpah taknak bwk Dd lg pg shopping brg Aqil..Meluatttt-SAlesPerson tu pon menyampah dgn DD yg SUper cerewet n Banyak Tanyaaaaaaaaaaa..Bila Mommy nak pg sndiri tak dibaginya..ntah pasal pe asik nk berkepit..huh!)


Haaaa..macam ni la sebijik Mommy beli..kaler pon same!!!

Pastu niat di hati nk tgk brg lain tp terpaksa batalkan saja sbb DD tak sabar giler nak mkn
(mcm budak2 ok!)

so hanya ini yang sempat di ambil..




Bottle Dying Rack
Np: Rm 39.90
After Less : RM 35.90

MAM Twin PAck (BPA Free)
Np: RM 50.00
After Less: RM 39.90

Tommee Tippee: Tip It Up Flip Top 12m+
NP : 32.90
After Less: RM 23.90
BPA-Free

Haaa...Murah kan..hikhikhik..Jom!!Ape LAgi ..Kita serbu MyBBStore.com sekarang..
(wahh dah mcm iklan berbayar lagi).. hihihi

Dan yang paling penting budak botak kesayangan saya menyukai kesemua yang Mommy beli semalam..

I lebiu very strong lah Aqil!!!



Aqil dah botak licin???

hihihihi..lepas lunch saya cerita kisah budak botak yer..
(hari tu tak sempat!!sowiee)

***kejadian shopping menyopping ni tidak melibatkan Aqil langsung!!Mommy letak dia kt rumah bibik n Mommy bercuti semalam!!Yeayyyyyyyyy..hihihihi..
****Aqil kan tadi kan..dia boleh cakap mcm ni

"miiiii..Ni ape?? Tanpa pelat (sambil tunjuk kad bank MOmmy)
Wahhhh..What a good start for him!!!




Photobucket

4 comments:

Yasminhamid said...

akak baru jer share ngan member beli avent. 4 botol 90z...rm133...

MommyAqil said...

ooo yeke..jimat gak kan cam tu..share n price kita dpt less than the actual..bagus2..

munna said...

KAK MUNNA PUN PERNAH BELI KAT SITU MASA CARI BOTOL DGN BREAST PUMP HARI TU.. HARGA DIA MMG MURAH DAN SERVIS PUN CEPAT

My name is..nUr aDiLa said...

Haah..barang2 kat situ murah2 jgk.tp belum pernah shopping lagi la bab masih setia dgn oneworld baby..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget