Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 27, 2011

Abg..maafkan bie... Aqil..maafkan Mommy...

Hari ni pegi kerja dengan perasaan yang tak keruan sangat..
Dah lama dah Mommy tak buat camni tapi hari ni Mommy terpaksa buat..
Sorry both my Princes..I have to...

Setiap pagi...
Pasti mommy yang akan menggendong Aqil untuk dimasukkan ke dalam kereta dan menghantar Aqil ke rumah Bibik..

Hari ni..
MOmmy nak bagi can kat Daddy pulak buat tu semua..
Bagi can Daddy untuk mengerti erti TANGGUNGJAWAB...huhuhu..
Bukan selama ni Daddy tak bertanggungjawab..Tapi..
Mungkin Mommy yang tak bagi peluang itu...huhuhu..

Selalu-selalu..
MOmmy selalu risau kalau Daddy tak mampu nak buat itu semua...
Tapi InsyaALLAH daddy boleh...

Sebelum ni..
Pernah beberapa kali Momy bg can kat Daddy utk hantar dan ambil Aqil..
Tapi beberapa kali juga la Daddy akn membebel kat Mommy kenapa tinggalkan Aqil..
Bukan Mommy sengaja..
Tapi hidup ni kena fair bukan...
Mungkin ini masanya untuk Daddy pula bersusah payah menghantar dan mengambil Aqil..

BUkan MOmmy dah penat..
Mommy cuma ingin menjadikan sesuatu itu lebih baik..
Sabar ye Princes..

Sorry Abang ...sebab bie buat ni semua untuk kebaikan abang semata..tiada niat lain..

Sorry sayang Mommy...Bila Aqil celik mata Mommy dah pegi kerja instead of kita sering ber kiss kiss an sebelum MOmmy pergi...
Hari ni Daddy pula akan ber kiss kiss an dengan Aqil pula ye..Love my sayangssssssss..Mmuaaahhhh..


***Hati dup dap dup dap tunggu Daddy call Mommy untuk melepaskan bebelan..huhuhu..Redha je...hihihih...
Photobucket

12 comments:

SSulieana said...

ala sedih plak rase...xpe la aida nnti lama2 dh biasa ok la sume tu...

kayzie said...

mesti awil tercari-cari mumy dia..tapi takpe..kasi chance aqil bermanja dgn dady lak sekali sekala..hehe

MummyEcha said...

sesekali pikul tanggungjawab tu apa salahnyer....bak kata org give n take..sama2 rasa.

munna said...

kak munna pun selalu buat macam ni... saja je biar abah dia pula yg handle... tapi setakat ni alhamdulillah boleh je jaga dan uruskan anak2

Edura Hanum said...

xpelah kak.
bukan akak sengaja pun kan.
kekadang okay juga begini.xda ar akak terasa terbeban sangat

wahida said...

alahai...sedih lak baca...sabar ye...

MommyAqil said...

Sue:hihihi..InsyaALLAH lama-lama tu semua dah tak bg beban utk dady plak in future kan...

MommyAqil said...

Kayzie:hihihi..a'ah..confirm dia tercari-cari kan...takpe..tadi dah call Aqil dah..he's doing great!!

MommyAqil said...

MummyEcha:betul tu kan..sesekali..bkn selalu..kalo tak org laki ni lepas tgn je tau..huhhu..

Kak Munna:yeke akak pon sma..tula td aida call Aqil pon semuanya ok-ok saje cume dady hntar nk dkat pukul 12 tp Aqil still mashamm..tak mandi!!hihihi..

MommyAqil said...

Anum:kan anum kan..at least kalo kita bekerjasama hidup ni akan lebih happy..hihihi..

Wahida:thanks singgah sini..sedih skit je hari ni..hikhikhik...

Yasminhamid said...

akak pulak... hubby yang ngantar alif ke rumah pengasuh.. sebab akak pagi2 lagi dah keluar. hubby lak ngajar petang..

MommyAqil said...

ooo yeke kak...best kan kalo sorang ngajar pagi n sorang ngajar petang..at least takdela byr pengasuh tu bnyk sgt kan...hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget