Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 25, 2011

Hectic Day @ KLCC

***Muscle injured due to dukung Aqil 11-12kgs ...

YUp!!Semalam pg KLCC meet MUA with my beloved cousin n her PA..
Bring along my budak botakkk..
without Huby n Stroller...

AKibat:Muscle sakit2 sebab dukung Aqil yg seberat 11kg ke 12 kg sepanjang jln2 di dlm KLCC itu..

Masuk Gucci,Coach..dr 4th floor turun ke G level naik escalator..Ouhh mmg azab..

Sape suh tak bawak stroller mommy Aqil??

Sebab Aqil baru je bangun tido before keluar..

Tak bajet pon dia nak tido lagi..

Plus..

Ngamuk-ngamuk before nak tido..Ngamuk2 kt Chillis...

Before nak masuk Chillis tu kena tunggu 1 jam for sitting...

Episod ngamuk starts from the beginning...on n off...N final was after got seat at Chillis..

Just duduk je uollsss..dia dah ngamuk..main-main air..bagi air apple pon takmo!!!

Last..Mommy n Aqil terpaksa turun ke carpark yg berada di P4 yg total of Escalator yg kena turun almost 8

SAmbil dukung Aqil yg nangis cam hape je...With 3inch heels...Ce bayangkan...AZAB!!!

Sesambil dedukung tu Aqil pon kena ceramah la ngn Mommy..

"ouhh asik nak ikut ckp dia je ye?"

"ingat elok sgt la tu ngamuk2"

"Aqil nak ape sebenarnya?lepas ni jgn nak ngamuk2 lagi!tau?nanti Mommy taknak layan Aqil ngamuk dah"

Slowly low the volume of crying n slowly change the mode into sleeping..

SAmpai kt keta..terus buat susu..Naik balik 8 escalators..sumbat susu..terus tido...

Budak baru baik demam..ngengada lebih..

After meeting with MUA for Opening MinazBoutiqueSTudios (mommy jadi Model nanti)...

Update later..



Cousin a.k.a Owner of Minaz nak sheshoppeng n usha for her things @ Gucci @ Coach @ Nose

Turun floor by floor sambil dukung Aqil secara baring n kengkadang dukung berdiri..ouh..Mmg Mommy tak larat..

1st time ever jenjalan ngn Aqil tanpa Daddy..Mcm tobat pon ade gak...Tak nak dah jenjalan tanpa Dady

 Dah balik rumah..kesakitan mula dirasai...mmg tak larat rasanya...Sampai mlm pon mood Aqilpon tak best

Dan Mommy pulak yang ngamuk2 Plus cm rasa tak sihat..tekak sakit nak gile...

Habis Aqil kena jeritan lahar Mommy..Dady pon terkena tempias sekali..

Daddy dh warned..kalo tak larat or ape,tak payah pg memana..menyusahkan org je!uhuk..Sentappp..

On n Off Mengamuk Session...


Harley Davidson Boutique...Just Next to Chillis..


Big Of HD..


Masuk Kinokuniya baru ok n happy..habis suma books kt situ dia 'kemas'


Next mission..nak abiskan satu hari with Aqil @Kinokuniya only...


Aqil happy dapat book..

(berlakon je..after keluar je dr Kinokuniya ni teross ngamuk session starts back..)


Dah bangun tyido dah..HAppy sket..


***Terasa semalam cam Superrrrrrrrrrrr Mommmmmmmmmmmmmy je...Sanggup berkorban ape saja...
Photobucket

2 comments:

kayzie said...

ooww..aqil nak buku rupanya..baru tak ngamuk ek..dah sihat ke tomei?

MommyAqil said...

huhuhu..tula..tp intention bkn nk pg kdai buku kan so takleh lelama pon kt situ,tu yg menambahkan amukannya tu..hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget