Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 19, 2011

Kompaun oh Kompaun!!

Last Month kan...Saya ter kena kompaun..
1st time ever saya kena kompaun..
Kejadian ni dah nak dekat sebulan jugak tapi saya tetap tak punya masa nak mem bayornya..
huhuhu..
1st 14 days RM 30 only
14days-28days RM 50
28days plus plus RM 100...



SO cepat-cepatla bayar Pn AIda oiii..takkan nak tunggu dah cecah RM 100 br nak bayar??
haiyoo..
sebenarnya hari ke 13 saya kena kompaun ni saya dah kelam kabut la nak bayar kt Post Office..
tp tetap tak sempat gak..lepas tu dah terpaksa bayar RM 50..saya pon cam taknak la..arhgghhhh nantila dulu..

RUpanya ade hikmah juagk saya nantikan dulu tu..

Sebab..lepas je saya balik dr post office n tak jadi buat postal order,
saya ada terbaca dlm paper yg MBSA ade buat diskaun untuk semua kompaun MBSA..

laa yeker...fuhh nasib baik saya tak bayar pon RM50 tu tadi sebab after discount saya just perlu bayar RM 15 je..hurmm untungkan...
tapi akibat sikap "nantilah dulu" saya ni...RM 15 pon terlepas jugak..
Sekarang ni offer RM 20 pulak..minta-minta saya sempat nak bayar RM 20 only..
Tima kasih MBSA..Love u lahhh...

For the details can refer this...

Courtesy from MBSA Website
Photobucket

3 comments:

Edura Hanum said...

ada untungnya yek juga lambat kan bayar.tapi jgn smpai miss lak yang rm2o tue kak

munna said...

mahal juga ye kompoun kat sana.. kat sini cuma rm 10.. terengganu lagi best rm 5 je

MommyAqil said...

hihihi..tula num..akak sentiasa beringat ni..bila ntah nak bayor ni..before 30th la..hihih..

Kak Munna..mmg mahal pon sini..paling murah RM 30..suma cekik darah..huhuhu..Murahnya kt T'ganu kan..mcm harga parking sbenar kt sini..huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget