Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 20, 2011

Interview Mode On!!

Ouh asik asik Interview kan..

Boring mak nokk..

Dah mcm bohsan tahap tak boleh blah dah dengan siri Interview ni..Tapi has to face up jugak for the sake of my career growth..

So incoming Interview is on 2.30pm TODAY with .................. Berhad...

Hurmm..morale down due to company cam establish sgt je..Listed on KLSE board tuh...

(nak ke amik Aku ni yg biasa-biasa je..huhuhu)...

SAdis jap...Hurm tp nak taknak kena pg jugak sbb dah janji kan..yg penting aku kena perform yg terbaik so that dapat jugak aku mengembangkan kerjaya di samping collaborate with many professionals there...

Company tu ade 20++ ank syarikat kot..haihla..mampu ke aku ni??InsyaALLAH..

Doakan saja yang terbaik n selawat berbanyak-banyak kali...

***Esok pon ade lagi interview..dgn Oil & Gas company kt Bangsar..haiyoooo..cepatla berakhir siri Interview ni..cepatlaaa....hihihihi...
Photobucket

5 comments:

MummyEcha said...

banyak tul interview yer...neway,all the best mommyaqil.mana tahu kot2 dalam byk2 interview tu ada satu yang sangkut...

MommyAqil said...

thank u Mummy Echa..Insya Allah semoga ade jugak yg sgkut nnti..hihihi...

munna said...

good luck mommyAqil...insyaALLAH ada rezeki nanti yang sangkut

Yasminhamid said...

selamat berjaya...

MommyAqil said...

Thanks Kak Munna..InsyaALLAH..AMin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget