Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 19, 2011

Aqil Swim Swim at Putrajaya

Last weekend..setelah berhempas pulas memujuk daddy untuk bwk Aqil swim swim kt Putrajaya,akhirnya daddy bersetuju setelah perang mulut terjadi..uhukkk...

(sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri..hihihih)

Yeayyy..Aqil suka swim swim walaupun boleh kira berapa kali je pg pool..Sangat takde masa nak bawak dia pg pool kt mana2...rasanya last bawak pon bukan pool tp pantai kt Langkawi nu..Alhamdulillah last weekend weall se family dapat la ke Puresint 9, Putrajaya untuk join Abg Long Asyraff utk berswim swim..

Sesampai je kt Pool tu..umangai...ramaaiiinyaaaa orang...biasala kan hari Ahad..petang pulak tu,ofcoz orang ramai ya amat..but still..ENjOy!!!!

Lets hapy-happy layankans piccasoo captured by Aqil's Daddy...


At first masuk pool..Aqil takut..taknak turun langsung..nak duduk kt tangga je..huhuhu..


Wooh..woohhh..airr....


Tgk la tu..dua-dua penakut ya amat...kat tangga sajee...hikhikhik.


Yaeay....Abg Long n Abg Ngah...hikhikhik..coming soon in MakNgah 's Tummy...


Dah tak takut dah..dah bleh berendam...


Happy mode..takmo balik tau...


Spontaneous...Mommy pon tak tau Aqil bleh bg pose ni kt Daddy..huhuhu..


Syok........bleh bwk Aqil pg lg..Tapi Mama nak pindah dah..dah tak dok Kuarters lagi..uhuuuhu...
Photobucket

5 comments:

MummyEcha said...

hapy betoi si aqil nie..budak2 kalu dpt main air cam gini memang payah nak suh naik....

sarah-najwan said...

budak2 memang suka ngan air..xle lepas..yg tak menahan..kita yg lotih mok wey nk jaga..dah la lencun seksi meksi kene air..hehe

MommyAqil said...

MummyEcha:betul kan..mmg payah nak ajak dia naik n balik..huhuhu..

MamaSarahNajwan:a'ah kan kak..mmg tak leh lepas..tu yg aida dr tanak turun terpaksa gak turun sebab takut jd pape plak dlm air krg..huhuhu...

SSulieana said...

wow syoknye...bila2 pun nnti nk ajak zayyan g pool la...sblum ni asal nk g je dia batuk...dgr citer kat precint 11 ade jugak...tp x pernah g lagi

MommyAqil said...

nanti pg la sue..Zayyan msti suke...hihihi...sue pon dok Putrajaya kan..a'ah..aida pon rasa kt Presint 11 ade..org kata la tp takpenah pg lg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget