Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 9, 2011

Auto Publish: Pagi-pagi..Jom Pack Baju lagi..

Yes!!Mommy Aqil mmg suka sgt packing last Minute..lagi feel..

Sebab ape??

Sebab..akan ade benda yang tak boleh nak masuk kan siap-siap..

Contoh:berus gigi ubat gigi,kosmetik Mommy,Make up Mommy..
semuanya tak bleh nak masukkan awal-awal sebab still nak guna lagi kan..so kena la dan terpaksala packing last minute..

Kain baju Aqil pon sama..alang-alang dan mempacking ni packing sekali gus je..takde makna nak packing sikit2..hihihi..

Tapi pagi ni,nak settle lipat kain baju yg bertimbun seperti biasa..n pastu bleh la bersihkan habuk-habuk yg singgah n seterusnya bolehla bersenang lenang sementara nak tunggu daddy kata

"bie...Jom siap..kita dah nak gerak dah"

Ok!!!

Jom Kita balik kampung!!

***Mommy cuti dua hari tau..saja nak release tension kerja yang takde kerja...huhuhu...

Semoga ALLAH merahmati perjalanan kami..Amin....Photobucket

5 comments:

Yasminhamid said...

semoga selamat pergi dan balik. selamat bergimbira di kampung.

kayzie said...

selamat bercuti di kg..:)

-ini diary saye- said...

sangat suka dengan header baru akak.. so awesome!

sayangsayangibu said...

selamat bercuti
bg akk pulak pack last memang banyak benda yg tertinggal..

MommyAqil said...

Kak Min n KAyzie..Terima ksih ye..Alhamdulillah semuanya selamat..

CIk NA:thank u dear..tp akak rasa cam kecik sgt je..hihihi..

Sayangsayangibu:tula kan kak..mmg pon kalo last minute mmg akn ade yg tertinggal..huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget