Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 4, 2011

Report ke CIMB

Hurrmmm..sedikit entry pendek sebelum memulakan kerja yang banyak sket hari ni..

Jumaat lepas setelah berada di dalam ke kejutan yang tak berapa nak panjang, Huby's fren suggest us to do the report to the CIMB...

SO around 6pm cam tu saya call customer service depa n cerita setiap kejadian yang jadi..

n

luckily they asked me to go direct to CIMB for reporting the problem occured..

Today..dengan semangat berkobar-kobar ya amat nak pg CIMB la ni...

Dengan sedikit harapan supaya duit tersebut dapat di reverse kan kembali..hihihih..

Tolong doakn ye kwn2..

Luv u all so muchhhhhhhhhhhh..mmmUUaahhhhhhhhhhhhhh..

***12.30 got another interviewww..arghh dah mula bosan dengan episod interviewww ini..Photobucket

4 comments:

Edura Hanum said...

akak cari kerja2 lain ke

MommyAqil said...

a'ah anum..huhuhu..rasa cm dah nekad ni..kalo dpt better offer nk chowla..hihihi..

-ini diary saye- said...

ameeeennnn..puh kanan puh kiri... =)

MommyAqil said...

CikNa:thank u lalingggggg..hihihi..Aminn!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget