Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 7, 2011

Celebrate Birthdays @Po'Sen

Semalam we had a great time with all relatives to celebrate birthdays of my dearest Abah n my dearest Cousin..

Venue:Po'Sen Kajang
Time: 9 pm-11pm
Guests: almost 30 pax

Weall gerak dari Puchong pukul 8.30 n sampai Kjg just on time..pastu tunggu semua guests datang mmg amik masa sgt la kan..maklumla ramai sgt..huhuhu..all dishes really delicious n superlicious..hihihi..Ade TomYam campur, Telur Dadar, Kailan Ikan Masin,tofu masak ape ntah tak tau tp yang pasti sedap, Udang Goreng tepung, Kerapu Masam Manis..and air Tembikai Asam Boi..Wahh MAvelesss kan...hihihihi..

SO LAyankan ajelah gambar2 yang tak berapa nak cantik..Almaklumla pakai hp je..huhuhu..


Cupcakes from Pija's siblings...Comell je..ade unsur-unsur Korea..Cousie sy ni peminat No 1 Korean n dah penah pg Korea bnyk3 kali n of cos pndai ckp korea...huhuhu.



Bj putih tu bkn Abah saya..Last Minute Abah saya tak dpt dtg sbb balik lambat..huhuhu...So yg bj putih itu adalah kenalan PakNgah (sponsor mlm tadi)..Tengku Joe...Same birthday with akak ...Akak yg pakai Bj Pink itu!!
(we all pnggil akak walaupun sebaya sebab dia ank sulung so 'akak' tu dh melekat)

Potong Kek..


Along sy yg bongekkssss..Abg Zahan tak nampak pon!!...


Senyum-senyum kambing pulak akak ni..haihlaa...




Hari utk menegnakan Birthday Girll..aiyaaaaaaaaa..Lu sulah kena  la ini malam...hahahah..Muka Pasrahhh...


Happy BIrthday Mr Hamil...
Walaupun abah tak dapat datang. tp they all tetap belikan Kek Basar Punyeee untuk Abah....

Kiddos....

Ehhh..ehhh..Mana Aqil??hurmm aqil dah tade mood..dia dah sleepy sgttttt...so muka masam je..nantila kalo ade gambar dr official photographer,sy tempekkan kt sini yer...

Dan di bawah inilah gambar2 yg ditangkap sebelum weall bertolak ke kjg...Layannnnnnnnnnnnn...



Aqil pandang mirror..tak pandang camera pon!!


Yeayyyy Chomelllll..



Pandang pelik sbb MOmmy suka sgt tangkap gambar...


Haihla budak botak licin nih!!


Takmo pandang camera!!


Pandang nak action jeeee...


Daddy sempat bc paper lagi tau...huhuhuh..

D EnD.......................
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget