Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 28, 2011

botol BPA-free yang mana paling terbaik??

Need a guidance..Plishhhh...

Actually tgh sibuk men survey botol susu mana yang terbaik n BPA-free la of cos kan..as spreading us now we're heading to Zero Bottle with BPA upon 2013 in market..So sekarang cam gatal sangat nak belikan Aqil botol yang baru..

Currently, Aqil is now using Avent (Honey) but mommy insists to change the bottle because got some calar inside which cannot be use anymore..

(i totally dun know boleh pakai ke tak but as Atun told to me,tak boleh pakai dah SO KITA TUKARrrrrrrrrrrrrr..hihihi)

As typical Mommy..cam cepat boring dgn satu-satu brand tu so agak galak mencari brand yg baru utk botol susu Aqil..

Hurmm any suggestions??MOmmies..please..I need ur advise/experience...

Ade jugak terjumpa website ni yang jual mcm2 brand with BPA-Free..tapi pening nak decide!!!huhuhu...

(Takut beli brand pelik-pelik kang susah pulak nak cari teats kan..huhuhu..Tp the price is sooooooo affordable!!seriyesssssssssss)


N Kalo ade mase sila lah klik poll kat sebelah yer..kat sebelah kanan uollssss....bleh sharing sket..hihihi...

(Interview Mode:Tu yg asik nak speaking London Yang tah pape !!hahahah..Layankan aje..)
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget