Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 1, 2011

18 Months Check up!!

Pejam celik pejam celik dah 18 months dah anak mommy ni!!kejap je..rasa cm br semalam rasa sakit nak bersalin n berkampung dgn Aqil kt NICU suddenly hr ni Aqil dah pon 18 bulan..Happy Monsary sayang!!

Today we'll go for 18 months check up at Klinik Kesihatan bt 14 Puchong..Mommy eager to know what's ur wieght now coz Mommy dah tak larat nak dukung Aqil dah n not even tolak Strolley Aqil pon!!huhuhu...Hurmm wait n see ya...

As usual..dari check pregnancy sampaila check baby Aqil, Mommy yg selalu tak sabar nak pg klinik tu..tak tau kenapa..pelik sangat...ade orang tu, malas nak pegi sbb kena tunggu lama..tapi Mommy rasa best..ntah..suka tgk orang dgn perut memboyot and ade gak bwk baby baru..best tgk..sampaikan buat counting days nak pg klinik..dahsyat kan..hikhiikhikhik..

Aqil plak sejak dia dah pandai jalan, dia pon happy pg klnik sbb dapat jmpa kwn2 yg lebih kurang sebaya and Aqil adelah budak yg sgt PERAMAH..ouhh sangattttt..sampaikan Mommy yg segan sbb ade budak yang 'tak berapa nak mesra' taknak kwn ngn Aqil pon!!kesian Aqil..huhuhu...

SO...counting hours now ***even mommy tak apply cuti pon!! Hopefully bos memahami!!InsyaAllah..



Photobucket

3 comments:

mr & mrs cheti said...

mommy aqil mmg alwaz semangat dalam ape bnda skali pun...kahkahkah

Edura Hanum said...

aqil mudah berkawan.
senang akak nanti.aqil pandai bawa diri."lagak cam abang sulung tue mesti ada".heheheheh

MommyAqil said...

hikhikhik..tau takpe mus!!semangat je lebehhh..hikhikhik..

Tula num..mmg suka sgt berkawan like his daddy...huhuhu...Abg sulung yer..InsyaALLAH yg lain-lain akn menyusul nanti...hukhukhuk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget