Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 23, 2011

Hari yang Ado----------------------------------i.....

Pagi sampai opis..terus kelam kabut..
Siapkan semua dokumen untuk dihantar ke shah Alam for management report preparation..
Ouh..Kelam kabut sgt sbb cadangnya nak gerak dari opis pukul 9.15..
tapi pukul 9.30 tak siap-siap lagi dokumen tu..
at last pukul 9.45 baru bleh gerak..

Isy sempat ke nak sampai sana before 10.30 ni??hurmm tawakal..
Buat pengetahuan semua Mommy ade Interview pukul 10.30 kt tmpat yang sama untuk dihantarkan dokumen tersebut..(bangunan mereka hanya sebelah menyebelah sahaja)

Alhamdulillah 10.15 dah sampai ..jalan pon tak jem..
Turun kereta nak bayar parking tetiba mesin parking tu rosak tak bleh masuk duit sebab duit tersekat..
hurmm cam ne ni??kang tak bayor kang kena saman plak..arghh..biar je la..

Interview went on as normal interviews..Nothing differ except for langguage usage..It's English time even the director is only have a basic english only..SUperb to him!!

Tgk gaya macam nak dapat je even dia kata next week baru nak bgtau result but then ade yang tak syok sebab salary mcm nk bg rendah than expected..hurmmm..have to think first k...

Interviews done, turun n pegi kat kereta sekali tu ade surat cinta!!!!!!!!!!!OH!No!!!!1st time ever dapat surat cinta sejak Mommy dpt lesen ni!!tehnShionnnn okayyy...Haihlaaaa..........Mesin tu rosakla......nak saman-saman orang buat apoe???????????????????bongokssssssssssssssss..

Terpaksa gak terima dengan hati yang redha...hantar dokumen n balik jem pulak..got minor accident kt federal..Thnsionnnnnnnnnnnnnnnnnn lagik..

So hari ni bleh la diklasifikasikan hari TehnShionnnnnnnn sedonia!!!

See u on Thursday uolllssssssssssss!!
Photobucket

2 comments:

munna said...

kak munna pun suka tgk rancangan Semanis Kurma tu...

Alhamdulillah setakat ni hubungan dgn En. abang kak munna ok ... tak maulah ada yg dingin2 tak best nanti..mula2 dingin nanti cerai berai pula

MommyAqil said...

Best kan rancangan tu..hihihi..ALhamdulillah kak..Semoga RUmah Tangga kita semua dilindungi olehNya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget