Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 29, 2011

Tak Faham dengan Diri Sendiri!!

Lately..Saya mmg tak faham kenapa atau ape sebenarnya yang terjadi..

Saya semacam sedang dilanda suatu sindrom..

Sindrom..

Sindrom asyik nak makan..

Kalau tak makan perut akan sakit semacam Gastrik semakin teruk n melampau..

Hurmm..risau sebenarnya..

Risau sebab kalao saya berterusan makan maka berat badan saya juga akan berterusan menunjukkan peningkatan..

Tapi kalau tak makan, tak larat pulak nak tahan sakit..

Hadoiiiyaaaiiiiiiiiiiiii.............

Nak buat macamana pon tak tau...Poning den!!

***Semalam : Pagi makan kuih, tghari mkn nasi berlauk ikan keli,petang try mkn nasi berlauk ikan keli lagi tapi baru dua suap dah stop!tak sedap so buat maggi sebagai ganti, pukul 10.30mlm mkn nasi goreng kg+sate dua cuck n sedikit fries pulak..haihhhhhhhhhhhhhh!!dahsyat kan!!TAPI SAYA RISAUUUU!!!
Photobucket

8 comments:

-ini diary saye- said...

kite same!tapi saya dah alami situasi ni dah lamaaaaa dah.. and look at me! i'm fat!

MaMaNuRiN said...

ehhh mommy ni, makan je pastu nanti exercise hehehehe..tak pun jeng jeng jeng!!!! ada adik aqil kut

Anonymous said...

aida..tu kira tak byk lah...kira ok lah tu...k.teh mkn lg byk hehe...tapi mkn selepas pkl 10 tu yg org ckp tak elok ( org ckplah bukan k.teh ckp tau hehehe). kalau ikut logik mkn lewat nanti sistem penghadaman tak sempat nak proses...sebab dah nak tidoq...cuba try makan awal skit...(pandai nak nasihat org kan..diri sndiri pun debab...tapi mknan dgn k.teh mmg tak dpt d pisahkan :)

Edura Hanum said...

akak makan banyak bdan tetap slim kan...akak still cantek.suka tengok akak =)

MommyAqil said...

awak yg kt ats..hihihi..yeke sama..wahh ade geng!!hihihi..awk takdela gemuk!!ok je kita tgk..comelll..

MommyAqil said...

uiksss...jeng jeng..hihihi..exercise gak tu..hahhaha..aqil nak ade adik??hurmm selalu gak tny dd..dd kata belum lg..huhuhu..

MommyAqil said...

betulla kak teh..mmg mkn lewat2 tak bagus sbb tak lama lps kita mkn tu terus tido,confirm mknn tak hadam langsung!!huhuhu..tp LAPAR n perut ade angin la..hikhikhik..kak teh debab pon comel ape..suka je tgk kak teh comel n happy go lucky..
(heiii tak sabar nak balik kdh bulan 6 ni)hihihi...

MommyAqil said...

tima kasih anum..akak biasa je..cume takut gemuks je..akak pon suka tgk anum..cuteeeeeeeeeeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget