Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 2, 2011

Tulunnnnnnnnn...Daddy Aqil nak bela cat pulakkk!!!haihhh..Mode***Takuttt

Daddy ni kan..sajae je..Tau la Aqil big Fan of cat but tak payah la sampai nak bela cat jugak..

Mommy allergic cat!!oh nooooooooooooo..

***bukan la allergic sebab ade penyakit ke hape cume takut cat tu gigit..tu je..Scary je tau!!

Ingat lagi..dulu-dulu..***sekarang pon sama je.. kalau kat kedai mkn ***of cos selalu ade kucing berkeliaran kan... Mommy dah hati-hati dah kalau tgh mkn..pastu kan kucing tu bleh plak nak dtg dekat-dekat ngn Mommy, Mommy pon ape lagi melompat la sambil jerit..Taknaaakkkkkkkkkkkkkk....
Kwn2 mommy pon ape lagi..tolong la halaukan cat tu..huh!!buat malu betull..dahla time tu kat cafeteria U..of cos ramai org time tu..isy..mmg segan...

Time bercinta dgn daddy pon sama gak..nasib baik daddy cool je..takdela malu sgt bile tiba2 mommy jerit Taknaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..kikikiki...***time bercinta kan control la ape lagi..lepas dah kawen, takde maknanya..lagi ditakut-takut kan kita ade la..huhuhu

Now..pada saat ini..Daddy called tadi tanya..
'b,abg nak tanya ni..b nak bela kucing tak?'
'haaa??taknak la..buat pe..nanti busuk rumah..taknak'
'ala jom la bela b..Aqil kan suka'
'ala..Aqil tu tipu je dia suka' ***sampai cam tu sekali supaya daddy tak kan bela kucing..Jahat kan mommy..
'isy..mana ade Aqil tipu..budak mana bleh tipu'
'Ala..taknak jugak..b takut'
'lama-lama nanti biasalah'
'ok..b taknak..itu jawapan b'
'Eh abg call b ni bukan nak suruh b cakap taknak,b kena cakap YA jugak' eh..eh..eh main paksa-paksa pulak..mana aci.. 'Kalau abg nk pg beli karang, b nak pilih kale ape'
'isy!!b taknak la bang..Taknak'
'Nakk Jugak' grrrrrrrrrrrrr..
'okla..kalao abg nak beli cat, beli yg mcm garfield..kaler oren jugak!!B nak garfield'
'B nak kecik ke dah remaja?'
'yg kecik senang nak train'
'kecik pon akn jadi remaja gak'
'ala takpe..nak kecik pny gak' ***senang mommy buli nanti..ke dia yang buli mommy??hikhikhik..
'nak bnyk bulu ke,sikit je bulu dia'
'nak bulu teballlllllll..supaya tak nampak mcm cat and nmpak cm patung je..baru boleh main2 dgn dia'
'haa ok!!' phone letakk..

Isy cam takleh terima hakikat nak ade kucing..huuuuu....

So hopefully daddy akan beli yang mcm ni..



macam ni pon takpe..comell gak..



Jgn mcm ni sudah..Mak Takottttttttttttttttt..



Photobucket

3 comments:

MaMaNuRiN said...

Hahaahahah mama pun takut kucing,bukan sebab apa pun, cuba fobia kena cakar hahahahaah

Yasminhamid said...

saya geli dgn semua haiwan yang berbulu.. dan kucing termasuk dalam senarai..

MommyAqil said...

MamaMia:Tula mommy pon allegic tau!!series..sampai sekarang pon dok terpikir-pikir nak ade kucing..

Kak Min:tula aida pon geli ya Amat..tak suka..hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget