Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 18, 2011

Daddy's Birthday~"Daddy beli hadiah untuk diri sendiri"

Okla nak sambung cerita birthday Daddy yang saya janji nak cerita ape kami buat pada malam harijadi Daddy Aqil itu??

Heheheh..

Kami tak  buat pape pun!!hikhikhik...

Cuma Daddy ajak pegi Sunway sebab hati dia dah tergedik-gedik nak beli 'sesuatu'..

Uiksss..'sesuatu'??iya..sesuatu..

Maka kami pon selepas Maghrib terus meluncur laju ke Sunway..

(dengan cepatnya sebab dah lewat2 kang Sunway tutup pulak)..huhuhu..

Sebelum tu mari saksikan gelagat budak mengantuk yang nk pg jalan..





MEngantuk tak hengat sebenarnya tapi semangat nak jln pny pasal sanggup tunggu depan pintu..huhuh..

OTW..aqil telah ketiduran sbb letih!!letih pg dua kenduri walaupun satu lagi kenduri tu dia tido sepuasya sampai balik pon tak bangun lg then only dah sampai kt another kenduri baru dia bangun..

Sesampai nya di Sunway..OMG!!tak bwk Stroller la pulak kan..haduiiii..kena dokong Aqil yang 11kg la pulekkk..mana larat mak!!

Pastu suruh gak huby pg pinjam Stroller sunway... time tu pukul 8.50pm kitorang pinjam n kul 9.30 camtu kena pulangkan balik..haih..sekejapnya..takpe la janji 40minit yg akn dtg my tgn free from keberatan Aqil..hikhikhik...

(teruk Mommy Aqil ni)

Dan selepas Aqil dibaringkan di Stroller terus kami pon dengan tergesa-gesanya ke tingkat atas sekali dan tempat dituju terus la ke Digital Centre..

(haaaa..dah bleh agak tak Daddy Aqil nak beli ape?)

aktiviti membelek pon dijalankan dengan penuh rancak dan setelah jumpa kedai yang termurah maka bertempek la kami di kedai tersebut sambil di tunjukkan demo Gadget yg ingin di beli daddy..

Seklai tu kan..Jam menghampiri ke pukul 9.30..Haih..kena pulangkan stroller la pulak..camner ni...aktiviti tawar menawar belum selesai..so Mommy dengan baik hatinya terus amik keputusan untuk menghantar Stroller itu secara sendirian berhad..

(baik hati--kasi can kat daddy sbb birthday man kan..'birthday man??ade ke word tu'hihihi)

Dah hantar stroller dengan penuh kepayahan sebab terpaksa turun dua tingkat dengan menggunakan escalator

(agak bahaya aksi ini-jgn cuba aksi ini tanpa pengawasan org dewasa..kikiki)..

So..terpaksa la dukung Aqil kembali yang masih tidur ketika itu..tak sampai beberapa minit dukung baring mommy dukung aqil secara menegak pulak sebab tak larattt!!seklai tu Mamat botak ni pon terjaga..hihihi..terus pelik gile dia ade kat mana..huhuhu..kelakar je tgk muka tercengang dia..Sampai je kt tempat Daddy terus Weall duduk kepenatan..



Daddy bukan nak beli yang ini tau..yang ini dah out to date dah..Daddy taknak!!hihihi..

So sementara Gadget daddy siap di pasang 'tinted' Mommy yang mmg ade sifat semula jadi 'camera terlekat kt tgn' maka gambar2 seperti ni pun terhasil..hikhikhik..




Aqil still mamai lagi..tak larat..nak tido terusla mommy..


No camera plishh..!!
(wahh!!Speaking EnAqil kita ni)


Muka kepelikan...



Cuba teka yang mana satu jadi pilihan hati Daddy?yang besar ke yang kecik sikit?


Dah ceria sikit!!


Ade tournament la pukul 10 ni..




Jom la balik..dah penattt..

Sampai je rumah terus Daddy tunjuk demo kat ank kesayangan dia..

Upin-ipin show la pulak dah pukul 12 tghmlm ni..






***Happy 27th Birthday Daddy!!Hope ur wishes will come true and We Love You abg/daddy!!

hihihihihi....

****Niat dihati nak mkn baby donut kt J.Co terpaksa dipendam dlm hati je sebab mana ade kedai bukak dah pukul 10.30 mlm ni cik abg oi!!hikhikhik..


Photobucket

2 comments:

munna said...

tulah mummy taknak belikan... daddy beli sendiri je .... seronok Aqil layan upin ipin...

MommyAqil said...

hihihi..tula..Mommy pon tak mampu nak beli adiah mahal ni buat Daddy so terpaksala daddy beli sendiri..hihihi..mmg dia syok abis la kak munna..tgk upin ipin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget