Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 15, 2011

::Cari Hair dryer Chicha sambil klik-klik::

Chicha pakai hair dryer??ouhh melampau sungguh...Mommy pon tak pakai Hair Dryer tau..huhuhu..hari yang dia cirit birit tu, On the way back from clinic, Chicha boleh pulak ter cirit kat dalam travel cage dia..huksss..sangat tidak bersopan ok!!hahahha..Mommy pon ape lagi..cecepat tutup hidung n keluarkan dia dari cage dia tu n bagi dia berjalan-jalan kt dlm kereta tersebut..huhuhu..

(pembetulan..bukan Mommy yang keluarkan dia tapi daddy la kan..Takkan Mommy kut!)

So dah sampai rumah selepas menahan bau busuk tak hengat, Daddy pon cecepat bersihkan travel cage n mommy cecepat pg Giant kecik (ade giant besar jugak kt kinrara ni cume jauh sikit dr rumah) tuk cari hair dryer n beli daging Ayam...huhuhu..

Seklai tu hair dryer yg murah sikit dah abes stok la pulak..hurmm..mmg terpaksa pg Giant besar la ni..so balik rumah dulu and tunggu daddy mandi, so Weall pon pg la Giant Bdr Kinrara..


tIME NI baru sampai giant..

so mencari-carila Hair dryer n sempat menyeluk pekasam sekali...cari puting susu Aqil n beberapa barang ynag sempat di rembat..hikhikhik..

SO ini lah gelagat budak botak yang sudah semakin faham function telefon ber kamera..huhuhu...



Baju ni Mommy baru membeli belah di FOS..wah rupanya nak cari baju cute kt sna rupanya..baru mommy tau..murah pulak tu..next month pny salary boleh beli lagi banyak2 baju cute tuk Aqil..



Model tonggek Baby Gap..hihihihi

Balik terus tgk Raja Lawak..Mommy pon tak sempat mandi..Malas...Nanti terlepas BALAS pulak..huhuhu...So kita klik-klik smbil tgk raja lawak...


mommy tak mandi lg tp aqil dh kne peluk2...

aqil nmpak kurus pulak rsnya...


iklan obsessed..


So gigil la Chicha mlm tu daddy mandikan..Mommy tak sempat tgk..kepenatan la..terus bumm je after mkn...



Photobucket

2 comments:

MaMaNuRiN said...

hahahha mummy ni kelakar la...wahhh aqil sudah tinggi nampaknya -:)

MommyAqil said...

hihihi..rasanya pon la mama..makin tinggi ikot M&D kut..hikhikhik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget