Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 16, 2011

13 March~Daddy's Birthday!!

Sebenarnya kan....Hari jumaat yang lepas, Mommy pg la jenjalan sengsorang kt IOI time Lunch Hour..Niat di hati nak beli adiah birthday Daddy..Tapi ya Ampun!!!Pening bangat nak beli ape...huhuhu..Tapi dlm otak dah pikir dah cuma ade beberapa choice yang tak masuk dlm list sgtla..

(kalao tak masuk dalam list tu maknanya mahal la tu!!hikss)

Antara tak masuk dlm list tu mcm Kereta RC ke..seluar Levis ke and mcm2 lagi yang confirm tak bleh beli bile dah tgh2 bulan kan..

(seluar Levis sehelai pon dah cecah RM 250..mana cek mampu..huhuhu..Tunggu tahun depan la ye bang tuk dapat adiah best!!hikhikhik..)

Then cecepat la Mommy masuk Padini ConceptStore sebab rasanya nak beli baju jela since daddy pon dah kekurangan baju ..
(asik-asik baju sama je..Boring Mommy tgk!!huh..)

Dah decide nak bg baju satu hal, nak pilih baju yang mana pon satu hal Mak Yah..Punyalah lama dok berkampung kt Padini tu hanya dek kerana perbandingan harga..Almaklumla otak Account semuanya kena di ambil kira..Tu yg tak best tu..

(so kalao sesape ade hati nak belajar akaun, tak payahla..buat poning kepalo yo..hikhikhik..gurau je..)

Buat pengetahuan semua Padini takde sale langsung cuma Sale tipu-tipu je ade la..Kunun kalo beli baju kt Padini ni dapat 50% on second item..hurm mcm tu la lebih kurang n Kalo brand yg paling mahal cam Padini Authenthics tu akn dapat rebate kalo spent more than RM 150 dapat rebat RM 20..Haaa camtula..takdela sale sgt..tetipu je tu..huhuhu..

(tp Kalo Jusco sekarang mmg sale sampai 3 April kalo tak silap)

So dlm kepeningan tu akhirnya mommy pon beli jela T-shirt kolar satu kt Daddy n his fav T-shirt satu..both of them from Padini AUthentics..Hopefully daddy sukeee..





Harga???upppssss..rahsiala kan..pandai-pandai la teka sendiri..tak mahal pon!!Mommy tak mampu nk bg yg mahal2 kt daddy..huhuhu..

13 March tu..Daddy bangun lambatttt..Typical hari Ahad..plus tgk bola sampai pg mmg ado la kalau nak bangun awl pon!!huhuhu...then pukul 12 Daddy bangun, we all cecepat wish n bg hadiah....hihihih...syokkkk la sbb daddy pon cam happy je dpt adiah tak seberapa ni..hikhikhik...

Terus bersiap n attend dua kenduri kahwin n daddy terus pakai baju merah itu..

(walaupun daddy tak sukakan kaler nya yang terangggg)hikhikhik..mommy paksa..kikikik..

Malam tu..we all keluar..nak tau we all keluar pg mana n buat ape??nanti kan Entry seterusnya ye...


Photobucket

4 comments:

munna said...

happy belated birthday kat dady Aqil...

Bab bagi hadiah kat org lelaki mmg susah lah ...kak munna kadang pening juga nak bagi apa.. tu dadady Aqil sukalah hadiah tu... terus pakai kan

MommyAqil said...

terima kasih banyak kak munna..Tula kan..mmg pening kalo nk pilih hadiah depa..kalo tak bg kang mmg la depa tak kecik hati tp kita yg tak sedap hati pulak..eheheheh..ALhamdulillah Daddy Aqil suka kot..

MaMaNuRiN said...

Happy belated birthay yer utk addy aqil..

Hahahahaha mummy ni, dalam tak tau nak beli apa, terus beli 2 hadiah..terror tu :-)

MommyAqil said...

tenkiu Mama..hihihi...ala tu pon main amik je sbb dah pening sgt dok kt dlm tu lelama..ehehheeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget