Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 16, 2011

Aqil sembahyang..

okla..entry kedua pada hari ni adalah berkisar tentang Aqil Jauhari dan sembahyang..

Hari sabtu hari tu waktu Mommy tgh bersiap-siap, tetiba tak semena-mena aqil amik kain pelikat daddy n mula untuk membentangkan sejadah untuk bersembahyang..

(ouhh sejuk perut Mommy ni sayang)

dan selepas sejadah dibentang dia mula mengikut cara-cara kita bersembahyang dan bahagia rasanya melihat telatah dia yang semakin banyak akal itu..Ouhh Aqil...

Ruku'...Camera tetiba blurr pulak..haih!!


ni duduk macamana ni??mana boleh duduk macam ni sayang..duduk elok-elok sikit..

Tadah tangan untuk berdoa...


Aikk??sujud mcm ni ke sayang..aqil ouh aqil mommy ni...


***Aqil tau pulak amik kain pelikat kan instead of telekung Mommy..Mungkin dia dah tahu yang dia Gang Daddy not Mommy..Alhamdulillah..
Photobucket

4 comments:

munna said...

pandainya Aqil...sejuk mata memandang

MommyAqil said...

amin..terima kasih kak munna..hihihi..

Edura Hanum said...

memang sejuk perut akak nie kan bila tengok aqil camnie.
lepas nie dia buka quran pulak.
like mommy dia lah yg bc quran after maghrib

MommyAqil said...

thank u so much anum..Alhamdulillah..mcm2 ade dlm fikiran akak ni supaya dapat bg pengajaran yang terbaik buat Aqil..InsyaALLAH semuanya berjalan dengan lancar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget