Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 29, 2011

Sambungan Cerita Saturday~~~~

Okla nak sambung cerita semalam..

  • After Aqil dah sumbingkn satu cawan, terus Mommy bawak dia naik atas and nak bagi dia tido..dah baring-baring sekali tu dia nak main hp Mommy..Mommy pon tak bagi sbb nak bg dia tido..sekali tu dia bangun n terus hantukan kepala dia yang keras tu ke mulut Mommy...BOmmmmmmmm!!Ouch!!sakit..terus Mommy ter nangis tak sengaja..sedih n sakit sangat2..sampai berdarah mulut Mommy Aqil buat..Aqil pon nangis sama..terus MOmmy taknak kwn ngn Aqil n tinggalkan dia dgn dd yg tgh tido tu..Aqil pon melalak la jugak tgk Mommy turun tanpa bawak dia...hooooooooooo...Sambung masak dalam sedu sedan tu...Kat atas aqil still melalak lagi..ntah dd sedar ke tak ,tak tau..

  • Tak lama lepas tu, Aqil pon trun dgn dd..dd tanya kenapa..malas Mommy nak ckp dah ..terus buat susu n tinggalkan dapur, ajak Aqil baring kt depan TV..dengan harapan dia akn tido..Lepas tu Mommy pon pg la amik TOTO kt bilik belakang so taht Aqil akn selesa tido nanti..bukak almari, nak keluarkan TOTO sekali tu..

"pumpppppp"
"Arghhh..sakitnya.." hampir tak boleh berjalan dah..

Pintu almari tergelincir dari landasan terus menghimpap kaki MOmmy..

SUngguh sakit rasanya...tak tahan..mengerang la MOmmy panggil dd kt atas..dd tak dengar..

ALmost 15mins baru dd turun n tanya kenapa..

Ouhh!!terus lebam+luka+bengkak..pintu tu jatuh betul2 atas kaki Mommy..mmg azab la kan..

Kecederaan luaran tak mampu menggambarkan kecederaan dalaman yang dialami..huhuhu..

SAKIT!!!!

So inilah Pintu keramat tersebut...

Kalo kena mesti sakit Bukan??mmg Azab sangat...

Takes time jugak nak sembuh n jalan cam biasa..Tapi mengenangkan nasi dah masak 4 pot  gagahkan jugak diri memasak hari itu..

Dan ini boleh la diklasifikasikan sebagai balasan dari ALLAH kerana tak mampu mendidik Aqil dgn lebih sempurna..

After all saya rasa yang paling  penting sekarang adalah doa kepada ALLAH kerana DOA adalah segala-galanya supaya saya dapat ia dititipkan LEBIH BANYAK kesabaran dalam mendidik dan mengasuh AQIL JAUHARI dalam erti kata yang sebenar...


Semoga Saya dan Ibu-ibu yang lain mampu menjadi IBU yang terbaik buat anak-anak kita..

Amin!!
Photobucket

2 comments:

munna said...

adoi... sakitnya... dah tadi kena dgn Aqil lepas tu kena hempap dgn pintu pula kaki tu... sabar jelah ye

MommyAqil said...

tula kak Munna..hari sabtu ahri tu boleh di klasifikasikan sebagai kurang bernasib baik...huuuhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget