Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 10, 2011

Bile kerja dari rumah semuanya jadi kelam kabut...

Sebenarnya saya ni boleh la di klasifikasikan sebgai sedang 'bercuti' cume untuk tidak menampakkan saya ini di beri cuti oleh boss saya yg baik hati maka saya ni  telah ditugaskan untuk bekerja dari rumah sahaja dengan pengawasan yang hampir tiada..huhuhu..

Semalam hari pertama saya bekerja dari rumah and achievementnya sangatlah hanya mencapai 50% sahaja..Plus  Aqil tak sihat,Kena buat kerja rumah yang banyak so agak kelam kabut..but  still kerja opis saya buat like pg banks, pg opis sekejap sbb ade orang nak repair touch card..semua tu saya buat tapi agak kelam kabut and sedikit penat...instead of datang opis and focus 100% buat kerja opis..huhuhu...lagi mudah mcm tu rasanya...

Tapi ape boleh buat..selagi grill tak pasang lagi selagi tu saya tak punya kekuatan utk duduk kat opis tanpa ditemani oleh sesiapa..hurmmm..

(khabarnya grill akan dipasang hari isnin ni)

Maknanya saya masih duduk kat rumah and buat kerja opis+kerja rumah sampai hari isnin ni...

(Aqil tetap saya hantar kt bibik jugak sbb taknak dia kacau while saya focus buat kerja opis)


And now...semuanya masih bersiaran dari rumah dan saya tetap akn mengupdate kan diri dari rumah yer kawan-kawan...

(sehari tak berblogging rasa macam ter mimpi-mimpi je)huhuhu

Photobucket

3 comments:

Yasminhamid said...

saya pun akalu bawa balik keje sekolah.. tak dapat nak fokus 100%.. sebab buat keje sambil buat keje rumah..mana ngan anak2 lagi..

Edura Hanum said...

susah juga kerja dari rumah
kena fokus tue dah satu hal.
bukan pe if wat keja dari rumah..alamatnya otak nie lebih terarah dengan kerja2 di rumah saje

MommyAqil said...

Kak min:betulla tu..sama cm saya gak..tak dapat nak fokus sbb asik dok teringat kerja rumah yang tak siap-siap..huhuhu

ANum:susah..mmg betul num..semalam pon akak dok asik sgt buat kerja rumah sampai kerja opis pn tak terusik..huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget