Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 12, 2012

Semalam Bercuti dan hari ni kembali dengan 12.12.12

hehee..tajuk macam takde kena mengena je..tapi tetap nak insert 12.12.12..
Padahal nothing special pon!!kuikuikui...

As we all know, today is the last date yang akn ade tarikh exclusive macam ni sebab lepas ni dah takde bulan ke 13...so sesape yang merasakan tarikh ni special sangat silalah bebuat sesuatu..huhuhu..

Macam saya, takde ape yang di herankan sangat since tak penah merasakan triple date ni special sangatttt..kikiki..

BTW, gud luck to kawan saya yang akn melahirkan baby nya secara cesarian..Sebab anak dia breech.. So memandangkan due date nya 1.1.13 maka dia percepatkan utk mendapatkan tarikh secantik ini..Semoga segalanya dipermudahkan ye Mun...

Tapi tahun depan saya rasa tarikh yang cantik adalah 13.03.13..hahahah nak jugakkkk..kikikiki...Kebetulan, tarikh tu adalah Birthday en husb..mungkin akn celebrate la jugak nanti..since saya time tu baru habbis pantang..InsyaALLAH..hihihi

So aktiviti semalam...oh ya saya bercuti semalam sempena hari keputeraan Sultan Selangor..maka seluruh Selangor bercutii..yeayyy!!!aktiviti semalam hanya memasak n shopping  barang dapur je..lepas tu tak buat apa2 and saya and Aqil tido awal!!..Aqil tido seawal pukul 6.30ptg smpai pukul 4.30pagi...saya tengok Aqil tido saya pon tido at 9pm sampai pagi..hihihi...BEST!!!

~CUTI HUJUNG TAHUN~

Seperti kebiasaan, selalunya hujung2 tahun cm ni saya n family FIL mesti pergi bercuti...Tapi tahun ni masih tak berkesempatan due to FIL yang super duper busyyy sampai MIL pon dah tensi sbb anak2 dia tak pegi memana pon since cuti sekolah ni..

So last monday, dia cakap kita pegi bercuti kat PD jelah..dekat sikit..time consuming pon tak banyak..so saya pon ok..nak pg Weekdays, so saya kena amik cuti...Plan nak tido Lexis...ingatkan nak pegi semalam at least saya amik cuti 1 hari je la iaitu hari ni..tapi semalam, sunyi je tanpa khabar berita..haish confirm FIL busy lagi lah tu..






So plan nak ke USS ke Legoland ke terpaksa ditangguh ke tahun lain sebab tahun ni macam tak dapat pegi je..huhuhuhu..

SEDIH!!!



Photobucket

7 comments:

Deq's Qienz said...

rata2 bvkp pasai date arini..hehee wahh lebh bsemangat la pas bcuri kan..hapi working mommy

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Memang cantik tarikh hari ni..tapi takde yg special untuk ktorg..sama spt hari² biasa jugak.. :)

aanie said...

tarikh cantik la...tp sy x obses sgt ngn tarikh..hhehe...

smlm pun duk umah je...hubby lak keje..bosan..huhu...

wahida said...

hari ni mmg tarikh yg cantik kan...


tahun depan yg sis ckp tu 13.03.13 pun cantik gak...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tarikh hr ni xder special pn melain kan qalief app paed hehe...wah semalam dpt berehat la cuti kan hikss

aTieYusof Family said...

Mmg cantik tarikh hari ni..
Selamat bercuti2..
lain kali boleh pegi Legoland plak..
Singgah follow sini #127:)

~MommyAida~ said...

tula kan semua..tarikh ni mmg cantik..tp saya tak buat pape pun..cukup sekadar tahu tarikh special ..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget