Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 13, 2012

Review : Maternity Shoes ~CROCS~

Hari meng review sedunia!!

hihihihi..bila takde keja, mcm ni lah gayanya..asyik nak berblog je keja..bukan takde keja, cuma kurang keja je...hihihi..

So sekarang ni saya nak review tentang Maternity Shoes yang saya beli hari tu..boleh ke SINI utk tau kasut yang mana..

Bagi saya di antara CROCS Tiruan and ORIGINAL tersangatlah banyak perbezaannya..:


  • Perbezaaan yang paling nyata adalah berkaitan PRICE!!definitely yang original lebih mahal 16 kali ganda dari yang tiruan..TAPI:
  • Safetyness nya sangat2 terjamin...kalo time hujan2 macam ni, jangan risau dengan kelicinan kasut anda, InsyaALLAH anda tidak akn tergelincir..
  • After 4months+ saya pakai, tapak dia tak haus langsung atau dengan erti kata lain, tak terjejas langsung!
  • Sangat mudah di bersihkan..guna berus sabut je dah nampak mcm baru.. lepas tu tak yah sidai kat Matahari pon dah boleh pakai balik..air2 kat dalam tu cepat keluar
  • Takkan melecet walaupun fully covered!!
  • material yang sangat lembut and selesa
  • Bagi sesapa yang ada masalah bau kaki bila pakai kasut tertutup tu, CROCS original sangat recommended!!TAK BERBAU LANGSUNG ok walaupun dlm keadaan berpeluh!hikhikhik.
Hurmm rasa nya..itu sahaja setakat ini..so sesapa yang still mencari maternity shoes or kasut nak jalan2 sekali pun, boleh beli kasut CROCS Original kat butik Crocs terdekat k...sangat berbaloi2!!hihihi




***Huby yang pada mulanya TAK BERSETUJU dengan CROCS yang saya beli pun akhirnya semakin yakin dengan tahap keselamatan yang ade pada kasut tersebut!



Photobucket

5 comments:

Mama Mya said...

Itulah org tua2 kata..
"Alah membeli menang memakai..."
:)

Dua tiga kucing berlari
manakan sama Crocs ori

hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Ok lah..walaupun mahal tapi keselamatan sgt terjamin..berbaloi..^^ ^^

IDAZS said...

Setuju! saya pun suka crocs. kasut crocs masa 1st baby dulu pun masih boleh pakai lagi sampai sekarang. Rasanya dah masuk 5 tahun. mengandung kali ini pun saya beli juga sepasang crocs yang tutup, ala-ala formal ke ofis, tapi jarang pakai. lebih selesa berflipflop. :)

Pija Dawood said...

memang puas hati dengan crocs yang ori..

alah membeli menang memakai!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mahal utk keselesaan xper....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget