Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 21, 2012

Collection of Baby's scan..up to 34weeks...

Asslammualaikum..Salam di Hari Jumaat yang Indah!!

Entry ni dibuat utk sebagai kenang- kenangan saya n baby...

Collection of Baby's scan of my second pregnancy...It's up to 34 weeks..

Kadang-kadang tak clear jugak sbb juz scan 3D je..ade buat 4D, tapi Doc tak printkan pulak..hihihi..

So layankan mana yang ade je la ye..


Time ni baru2 di sahkan pregnant..Kalo ikut LMP dah 8weeks dah tp ikut scan baru 6weeks pulak..tak tau la scanner ni betul ke tak sbb sekarang punya EDD ikut LMP..

25Weeks: Berat Baby : 750g


Time ni scan kat Klinik Jameaton... 25weeks..
Yang ni Kepala baby...


25w: Perut baby rasanya..hihih


25w : Tulang paha baby..

32 weeks: Berat baby :1.6kg


32W: Tulang paha..


32W: Ukur Lilit perut baby...Kecik sikit dari kiraan minggu..

32W: Ukur air ketuban..semua cukup..

34Weeks: Berat baby: 2.063kg




Ni pulak video 4D scan at 25weeks..nampak la jugak tangan baby..hihihi


video

Photobucket

7 comments:

::NureeN:: said...

nureennya scan 4d mcm nmpk jelas jugak...
http://nureenasir.blogspot.com/2012/01/lembaran-baru.html
blogger eb : http://mamaaerish.blogspot.com/ nk trun png chrismas ni :)

Lynn Hamzah said...

wah...siap buat entry lagi...nanti lynn pun nak buat juga ler macam aida...untuk kenangan di masa akan datang...

~MommyAida~ said...

Nureen:A'ahla..nureen punya clear jugak kan..sweet je bile ingat2 blk..

Lynn:buat tau..nanti aida terjah..nk tgk baby Lynn pulak..hihihi

aTieYusof Family said...

sweet moment kan.. mesti nak abadikan dlm blog kesayangan.. nti depa besar boleh bagi tunjuk...:)
sy rindu nak pregnant lg :(

Lily@MamaZaraZareef said...

best je tgk koleksi gmbar scan nih...nnti jgn lupa buat phtobook baby's first year..lehla masukkan skali gmbar2 ni..^_^

Nway, time peknen Zareef dulu 1st time wat 3D 4D scan..syok dpt tgk baby menguap dalam perut..hihi

~MommyAida~ said...

ATie: tula..mmg precious moment sungguh!!so kena abadikan dlm blog ni jugak..hihih

Kak Lily:hihih best kan...InsyaALLAH nk buat photobook yg mcm kak Lilly buatkan tu..mesti menarik kan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sweet moment ni..utk kenangan masa depan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget