Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 5, 2012

Indahnya hari hari..Bile En husb Ter rajin kan diri..

Okla..entry yang agak lambat utk dipublishkan memandangkan siang tadi, saya takde idea nak tulis2 ape-ape pun...huhuhuhu..

Ok back to the topic..Now preggy with 32weeks mmg sangat2 menyaratkan diri sendiri..wlaupun keinginan dan kehendak saya masih larat nak buat itu ini, tapi when it comes to my emotion,saya sendri tak terhandle..Haih..sekarang ni rasanya cepat sangat terasa and boleh buat HATI BATU kalo merajuk!!

So ceritanya..semalam saya MERAJUK!!gedik kan...merajuk pon nak bagitau...so saya pon mogok taknak mkn malam walaupun baby bergerak2 lapar..siann baby..Disebabkan en husb sangat gile kan jadual badminton dia, maka dia tinggalkan je saya yang kelaparan ni..ouhh sentappp...

(tulah..sape suruh tak nak cakap ape2 bila dady tanya..yang bestnya..Aqil tetap penghibur hati saya..dia puk puk dady dia sbb dah buat momy emo..siap peluk momy lagi cakap..Momy baik kan??)

So..dalam pukul 1 pagi, dady pon balik..saya sedar dia blk..dah siap mandi semua, dia kejut saya..dia kata meh mkn nasi goreng ayam..(wahhh hati berbungeee..kikikik...) terus bangun and tiba2 dady tanya nak air tak?dia pon turun lagi sekali pg amik air....(wahh terharunyaaaa...sbb husb sy tak penah layan mcm tu skli ..siap bwk mknan masuk dlm bilik...)

Saya makan, dia teman..n saya pon minta maaf sbb ter emo..pastu dia ok je..mana penah ade perasaan terasa langsung!!kuikuikui..lepas mkn,terus tidooo blk...tido dlm kekenyangan n kegembiraan..hikhikhik..

Bangun pagi2 plak..tetiba husb tanya "bie nak hot dog tak??" sy terkelu..juz diam je...aik nak buat breakfast pulak ke?

Sy turun bwh, gosok baju n masak air..seklai tu husb turun jugak.

".bie pg siap, nanti abg buat sandwich hot dog"

..uikssss...Bestnyaa..sbb spt semua org tau..husb saya adalah anak paling tak rajin sekali sbb dia ank tunggal yang penah ade maid..so pinggan mangkuk pon tak reti basuh sendiri melainkan kalo kat rumah mak mentua..huhuhuhu..bile tetiba dia nak buat breakfast, saya terkesimaa..kikikiki..

***Untung jugak aku merajuk semalam kan??hihihihi..***

So pg tadi kekenyangan la saya dengan Hotdog+roti+telur hancur+air milo..serius sedapp..lagi sedap dari yang saya buat kot!!cheh puji dalam hati je...hihihi

Tetiba lagi...Husb cakap, "bie tak payah hantar Aqil la..nanti Abg hantar.." Episod rajin Husb berakhir di sini...Tak penah dia offer nak hantar Aqil tau..selalunya saya yang paksa dia pg hantar..kikikik..

So hari ni pg keja dengan senang hati n gumbira sekaliii..Thank u Abg!!love u so muchhh....hikhikhik..


Photobucket

3 comments:

QA's ~ mamapapa said...

wah,..ebrtuahnya badan...pandai c'abg awk pjuk awk mak buyung yg merajuk,eheheh!!!salam kenal..jmput follow kmbali :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah sweetnyer cik abg pujuk hehehe

munna said...

untungnya mak buyung ni merajuk... cepatnya je hubby pujuk ye....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget