Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 31, 2012

2012 - In our Memory...

~January 2012~

  • Birthday Momy - Birthday Gift From Sogo - New Handbag from dady (after 5 years tak penah dapat ape2..amazing tuuu...hihihihi)
  • Usaha utk mendapatkan baby masih diteruskan ..azam 2012??nak dapat baby 2012..

~February 2012~
  • 4th anniversary - celebrate at Ole Ole Bali, Sunway - Tak sempat captured this moment in this blog now nak tempek jugak gambar lama..hihihi..









~Mar - May 2012 ~
  • Nothing special happened except for Birthday Dady on Mar'12..Rasanya tak celebrate kot..juz beli two slice cake SR pastu buat konon-konon surprise kat dalam bilik..bertiga saja..hihihi
  • Kerja-kerja harian yang melampau dengan audit period kat opis..so sangat tak best during these three months..
~June 2012~

  • Berita yang dinanti..Alhamdulillah..berjaya mengandung buat kali kedua..LMP was 17/4, tapi tak perasan pon preggy sampai buat test sendiri after dah dua bulan tak datang P..Ingatkan stress kerja, sbb tu tak datang P..rupanya ade lil baby dalam womb momy la..Alhamdulillah..walaupun impian nak dapat 2012 baby tak kesampaian, tapi tetap berterima kasih kepada Allah dengan anugerah yang tidak ternilai ini..EDD: 24/1/2013
  • Momy officially resign from current company due to unstable condition of a company itself...ingatkan nak carik keja lain..sekali tu, preggy la pulak..terpaksa menganggur dahulu sebelum kerja lain melekat.. (dah dapat satu job kat PJ, tapi bile declare preggy je terus tak jadi offer..isy..isy..takde rezeki la namanya tu..huhuhu..)

~July - October 2012~
  • Aqil free diapers at his 2years 11months..yeayyy..only got difficulties on 1st two weeks..after that everything ok and under control.
  • Hari Raya - 3rd Birthday Celebration for Aqil - Open House at our own house!!alhamdulillah..rezeki dariNya..
  • Momy start working at 6months pregnancy at FIL's company..(temporary until delivery time..)

~Nov - Dec 2012~
  • Aqil no babysitter for a month -difficulties moment ever-
  • No vacation - no holiday for 2012 - sad moment - boring..

~2013 resolution~
  • Sangat berharap dapat fully breastfeeding for our second baby at least for the first 6 months (dah beli gadget memahal harus ade azam yang jituuu..hihihi)
  • Menjadi isteri dan ibu yang terbaik..(Tiap-tiap tahun punya azam)
  • Menjadi hamba Allah yang sentiasa memperbaiki kekhilafan diri
  • Anak yang berjasa buat mak n abah saya (tak sabar nak dapat kerja baru dengan gaji yang best!)
  • lagi???masih difikirkan..hihihi

SeLaMat MeNyaMbUt TahUn BaRu 2013 to all Bloggers and kawan-kawan!!!

Photobucket

6 comments:

Lynn Hamzah said...

moga sama2 dapat bf baby yer aida...kalau boleh sampai 2 tahun la yer...

~MommyAida~ said...

sma-sama lah kita Lynn..aida pon harap dapat bf baby until 2years..InsyaALLAH..amin..

zailamohamad said...

selamat tahun baru dear..semoga tercapai segala cita-cita & dipermudahkan urusan oleh NYA

Tihara said...

selamat tahun baru 2013
moga semuanya berjalan lancar :)

eray said...

wahh lm x dtg cini, tahniah for the new bundle of joy.

insyaallah aida sure boleh susukan bb hingga 6 bulan. yg penting ada target.

new entry: http://welovesusuibu.blogspot.com/2012/12/dulu-anak-tak-nak-makan-kini-makan.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga semuanya berjalan lancar yer...banyak kenangan 2012 kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget