Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 10, 2012

F.r.I.d.A.y ~ Aqil at Momy's ofis~

Previous entry, ada cakap Aqil nak datang opis momy kan??haaa layankan aje aksi2 budak tak reti duduk diam tu..


Mula2 baik je duduk bawah meja Momy..sambil tgk tablet...









Lepas tu dah tak reti duduk diam dah..berlari sana sini..kacau2 atuk dia meeting..pastu diorang dah keluar, dia plak buat meeting sendiri..amik ruler, amik calculator la..nak kira ape pon tak tau..heheee



At momy's place..berangan nak jadi bosss





And finally end up with this...ZZzzzzzzz..tak sampai 5 minit masuk dalam car terus Bumm..letih!!!tapi tali pinggang tetap nak pakai jugak...Safety first!!

***Hari ni..nanny Aqil dah balik ...tp dia tetap buat drama swasta la jugak..10minit tuuuu....taknak bangun n pegi umah nanny...letih gile momy n dady pujuk!!tensi..last2 cakap ok la, Aqil tinggal..tido elok2 , tukar pampers...tido dengan dady...hurmm lepas tukar pampers., terus bangun...nak pg pulak??haishh budak ni tau!!



Photobucket

6 comments:

Norf @ Effa said...

budak2 sekarang sangat celik IT kan ? :)

salam kenal! :)

Lily@MamaZaraZareef said...

Oo..cucu bos besar eh aqil ni..syok btol leh ikut mommy pi ofis..mcm2 aktiviti die buat..hehehe

NM02 said...

bos penat bekerja ye...








hehehe

SSulieana said...

bos kecik penat bekerja sampai ketiduran dia...hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

haippp bos kecik letih sampai tertido erk hehe...mesti main banyak kt opis mommy kan hehe

munna said...

sama lah dgn meya... mula2 je behave lepas tu semua benda dia sepahkan... blm lagi main2 angkat telefon opis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget