Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 21, 2012

Happy Weekend Semua!!!

:.Entry membebel dan menceritakan:.

Hihihihi...okla..hari ni Jumaat dan esok Cuti!!yeay..saya pasti mesti ramai yang amik cuti terus smpai Christmas kan..Wahh bestnyaaa...saya pulak tak dapat nak buat camtu sbb colleague sy awl2 dh amik cuti seminggu direct minggu depan sbb nk blk Sabah..ouh takpe..saya redha je..hihihi..

So this weekend Mommies semua buat ape??mesti ramai pergi Kenduri kan??

hihihi..SAYA PON SAMA!!!

cousin husb bertunang esok!!so esok pagi akn ke Melaka Bandaraya bersejarah...meraikan Tarqi n cik tunang dia n cum with Husb nk jmpa client Insurance kat Melaka jugak esok!!so sape2 berminat nk tau tentang Insurance, boleh roger2 k (012-3816041)..bleh bg direct presentation n ade free gift jugeee..hihihi...-IKLAN TETAP!!

So right after balik keja kang, ingat nk singgah Giant Bdr Kinrara jap..nak beli Long Cardigan..heehee..gedix pulak nk berlawa-lawa esok..hihihi..since dah tak boleh langsung nk pakai baju kurung (walau last week dah try pakai, perut tak ter cover) maka esok akn pakai dress jeee...huhhuh..

Happy Weekend Semua!!!Hati-hati di jalan raya and jaga diri ye..

Sebelum tu meh nak tempek gambar Encik Aqil yang sudah kepanjangan rambutnya..Momy pon geram nak potong kan..(tapi TAK RETI!!)..hihihi





Muka serius sgttt ok!!




Notty boy with curly hair...



Abang to be




Aktiviti wajib sebelum tido..

IKLAN:
For those yang berminat nak ambil insurance (Prudential/PruBSNTakaful) starting this month (Dec'12), boleh la cepat-cepat contact agent anda di 012-3816041 (Jeffry) utk maklumat lanjut!PROMOSI!! sesiapa yang subscribe this month, akn dpt premium free for next month!!means tak payah bayar utk bulan Jan'13...akn start bayar balik on Feb'13. Menarik bukan???haaaa jom kita dapatkan perlindungan terbaik dari Prudential / PruBSN Takaful...

Free gift akn diberi kepada yang berminat!!


Photobucket

6 comments:

Mama Mya said...


Berhati2 dijalan raya nak ke melaka esok... yg penting aida jgn lasak2 sgt... jaga diri & jaga baby dlm perut :)

Esok saya balik pahang...Umah Family En Hubby. ader kenduri kawen... bulan nie.. tetiap minggu makan nasik kenduri... Dapur pun dah lama tak berasap... :)

Pija Dawood said...

smart rambut curl. takyah potong dulu. biar pjg ala2 hafiz af gitu.

heheh...

Lily@MamaZaraZareef said...

wah..jalan2 ke melaka lah ye weken lepas..bestnye..=)..nway, rmbut zareef pon mcm wmbut abg aqil la..curly2 gitu..heheheh

::NureeN:: said...

rambut anak kita sama... curly :)

aTieYusof Family said...

Comel lah aqil dgn gaya2 dia tu...
pandai juga dia posing...hehe:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rambut aqil curly..comel sgt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget