Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 3, 2010

"SHOW YOUR TEETH BABY!" CONTEST 2010

Ehikhikhik...
Mom of Aqil joinng the contest again!!!
Semalam blogwalking saje la ber jalan ke blog kak Linda ni (Informative blog!!siyes..especially for bf mommy..lots of info there)..
Sekali tu, Kak Linda ni organize one contest..
Jeng..Jeng..jeng..
Since gigi Aqil dah semakin banyak..so saya pun nak join gak contest ni..ehheheh..

So here are the terms n condition of the contest...(joM Mommies!!Join contest ni!Adiah menarekk ok)hihihi..

(juz copy n Paste je la yer kak Linda punye Entri...)

1) Anda mestilah menjadi FOLLOWER blog ini.
(dah Follow since few months ago)

2) Penyertaan adalah untuk bayi/kanak-kanak yang berusia seawal 1 bulan - 3 tahun.
(aQIL baru je masuk 1thaun 3 bulan ~15months-still qualified)

3) Sila sertakan SATU(1) keping gambar bayi/kanak-kanak tersebut sedang tersenyum atau tersengih sambil menunjukkan giginye. The most important thing is --> They're are showing their teeth in the picture ya! =)
DONE!!(BLEH SAKSIKANNYE DI BWH ENTRY INI)

4) Di bahagian bawah gambar tersebut jangan lupa untuk nyatakan information seperti di bawah :


- Nama penuh bayi/kanak-kanak
- D.O.B dan umur
- Hobby bayi/kanak-kanak tersebut
- Berapa batang giginye yang dah ada sekarang..jangan lupe kire betul-betul ye! =)
DONE!!

5) Letakkan LINK ENTRY PERTANDINGAN
Contest 2010
di dalam entry penyertaan anda. -DONE!!


6) Letakkan BANNER CONTEST di dalam ENTRY PENYERTAAN dan di bahagian SIDEBAR blog anda bersama-sama dengan permalinknya ke blog ini. -Done!!


7) Selepas semuanye settle, JANGAN LUPA tinggalkan jejak/letakkan LINK ENTRY PENYERTAAN anda di bahagian COMMENT BOX kat bawah entry -Done!!


8)Tarikh tutup pertandingan ialah pada : 3 Disember 2010, Jumaat,12.00 tengah malam.
(yeahhh..still got time for those yg nak join!!lets do it now Mom!!)









- Nama penuh bayi/kanak-kanak ~AQIL JAUHARI BIN MOHD JEFFRY
- D.O.B dan umur ~29 August 2010
- Hobby bayi/kanak-kanak tersebut~ Playing with his toys all the time
- Berapa batang giginye yang dah ada sekarang..jangan lupe kire betul-betul ye! =) ~Nak Masuk lima walaupun gigi yang ke lima tu belum tumbuh sepenuhnya...



Photobucket

5 comments:

harlinda halim said...

Alala..cerianyeee Si Aqil Jauhari nih...tq ya dear for following my blog n joining the contest. kak lyn dah update ur link dalam entry senarai peserta taw! =)

harlinda halim said...

Dear...please buat pembetulan sket ya..banner contest yg dekat sidebar tu letakkan sekali URL contest kat situ ye...tu salah satu syarat penting...td sy try klik situ tak de link...pls yeh...dah letak link nnt inform sy semula k.

PinkyLady said...

kak lin...
thanks for info..dah buat dah link kt side bar tu..
Tq again!!hihihih...

ujee said...

cerianya si Aqil ni...
sgt aktif ya...

semoga berjaya!!!

MommyAqil said...

thanks ujee
mmg aqil ni sgt aktif..
tak reti duduk diam...
hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget