Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 2, 2010

Langkawi is awesome!!!~Day 3

*Awas!entri kali ni mengandungi pics yg sangat banyak!!kalo tak larat nak tengok, laratkan aje yer*....(hikhikhik)

Terpaksa admit yg sy ni mmg GILE BERGAMBAR!!hikhikhik....so mmg bnyk gmbar2 yg kami snap di hari ke 3 di Langkawi...jom kite layanssss...(uppppsss lupe, start mlm semalam pd hari ke 3 ni aqil dilanda demam panas..because of hujan yg melanda kami semalam...)so layankan aje budak demam yg kami paksa gak die berjalan-jalan...huhuhu...

Usaha menanam om..(nila orgnye yg sy marahkan sgt hari sebelum kami pegi becuti-4 those yg tak tau story ni bleh refer kt older entri)-tp kami dah baik dah coz ptg hari kejadian tu terus dia basuh garaj dpn umah sy dgn muke period!!eheheheeh...


Selepas selesai menanam, kami semua meniggalkn om..dia pn terkial-kial la nk bangunkan diri..(hahaha huby sy sgt jahat ok!!)

Budak demam n his Nanny...

Kami yang serba hitam n putih..(nice pic)

ROmbongan dari Sudan..(they were such a nice person)...


Kami nak naik cable car ni..(wahh eksaited nak bwk budak demam naik cable car)



Aqil sangat2 tak larat!!



Nice viewww....



Indahnya ciptaan Tuhan...


(credit to Mr Huby)



Mommy n Aqil...




Mommy n budak demam...


Daddy n budak demam...


Tgk muke aqil..kemerah-merahan menahan panas badan walaupun kt puncak gunung mat chinchang ni sgt sejuk n damai je rasa...


Pose dari budak demam..comell kan..(mommy dia perasannn)



(aqil menunjukkan his faveret looks-currently)





Sayang Mommy ni berjalan-jalan di sekitar Langkawi Geopark

Try dan membeli kasut crocs aqil..dtg Langkawi je sampai dua pasang beli crocs!!(another story..kasut Nike aqil telah dicuri oleh seseorang!!uwaaa tensen sebab kasut tu sgt cantekk bile aqil pakai!!saya sedar pun dah hari ketiga..tengok kt luar bilik, kasut tu dah hilang..Hanya kasut tu ok!!Sandal Nike Daddy tanak plak org tu amik dengan kasut adidas paklang Om kt luar pn diorang taknak amik..kasut Aqil jugak yg diorang amik!!)-Org yg disyaki-Cleaner chalet itu sendirik..sebab hny foreigner yg confirm lagi kaya dr kitorg je yg tinggal kt chalet tu..takkan diorg curik plak kan...hurmm kemungkinan..._takpela..dihalalkan aje...

Mommy n daddy nak becinte sekejap...hihihi...




Kami bercinta lagi..(fyi:hby sy bukan seorang yg romantic person!BUKAN!nak tangkap gambar sesame pun susah!!tp tetiba pg Langkawi ni dia sgt sporting!!tak kisah nak tangkap gambar mcmner sekalipun!!wahh bestttnyee....hikhikhik)
Time ni Aqil tgh tido dlm keta sebab ke demaman yg melampau...-On the way to clinic actually..

Before pg clinic kite tgkap gambar kt bot2 mewah n mahal ni dulu...hihihi...

Diornag nak ber go kart pulak...bile nak sampai clinic ni bang??


Boring menunggu...
Around pukul 5 pm kami pun sampai clinic..Klinik Rahmat kalau tak silap...
Suhu aqil:39 darjah celcius (coz its too high,terus di sumbat peluru ke montot aqil!)
Ubat:ubat masuk kt bontot, demam, antibiotik, tahan muntah (coz aqil muntah2)
Around 7.30 pm kami pun checked out!!terus ke airport walaupun flight pukul 10.40..sangat lama menunggu ok!oleh kerana terlalu lama menunggu, maka gambar2 di bawah ini pun terhasil...hihihih...

Candid by mommy actually



Tgk baju kami ade volkswagen la..saje beli baju ni kt Pantai Chenang...ehehehhe...
kami nak jadi model sekejap...



Model lagik..(bosan menunggu flight)


Budak yg kembali aktif selepas ubt montot itu berkesan..


Merangkak pulak dah...


Baru lps lari ni...





Luggage kami bertambah..after shopping coklat n correle...


Saya n MIL..mude kan MIL saya...hikhikhik...
And berakhir sudah cerita kami di Langkawi..Best moments ever with my huby ,baby n In law...need vacations lagik dan lagik...
Next vacation will be early 2011 (in my target now!!)
either january, february or march..(these are our Special Months!!)
Hopefully my plan will be successful!!hikhikhik..
Anyway, Langkawi Trip is Awesome !!i love my families very-very much!!muahhhh..
*hugs n Kisses*



Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget