Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 30, 2010

Mya Elzara 3th Birthday Giveaway

Asslammualaikum..

GA time!!!
hikss...again saje je join GA ni sbb adiah dia sgt cute n cumellssssssss...
SO sesape yg nk dpt kan adiah yg cumells lagi cute tu sila terjah blog Mama Mya ELzara ni ye sygs sygs semua..
senang je syarat-syaratnye...
~ Jadi follower blog Mya Elzara Batrisya (DONE!!dah lama jadi follower blog mama ni)
~ Buat 1 Entry yg Simple & menarik berkenaan GIVEAWAY ini (ENtry ini khas ditujukan buat GA cute ini juge)

~ Copy & paste banner diatas ke entry & sidebar beserta link


~ Tajuk Entry : Mya Elzara 3th Birthday Giveaway (DONE!)


~ Linkkan entry anda ke bahagian komen Entry ini (DONE)



ok!!everything's done...
Jom Join Giveaway Ini!!!


Photobucket

2 comments:

Mya Elzara Batrisya said...

Salam Mommy Aqil yg sgt gojess, :)

Timer kasih sgt2 kat mommy Aqil sbb sudi Join GA yg tak seberapa nie.... semoga Mommy Aqil akan jadi antara yg bertuah nnt yer...


:)

MommyAqil said...

Wsalam Mama Mya Elzara yg cute!!!most welcome!!my pleasure to join ur GA too!!hiksss...Hopefully ade rezeki..hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget