Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 4, 2010

Photoshoot!!!




Esok cuti kan!!hoorayyy....


Happy Deepavali for those yg celebrate deepavali...(Jiran sebelah rumah saya pun saya dah send kad Deepavali kt dia dan family-dengan ingatan tulus ikhlas lagi)...hihihi...Last hari raya hari tu jiran saya send kad hari raya satu-satunya kad hari raya yg kami dapat utk tahun ni...uppsss..dah lari topic kan....


sebenarnya nak cerita ni...


esok saya ade Photoshoot!!(wahh Photoshoot!!tak bleh blah...jgn salah faham yer sayang-sayang semua...Saya hanya menjadi model kepada adik saya sahaja)




Adik saya ni baru je membeli camera DSLR dia...hurmm memandangkan dia nak jadi photographer yg berjaya satu hari ni maka saya dengan suka hati bersetuju utk jadi model dia...wahhh...




Jadi model sekejap..(sebenarnya saya mmg dh lama nk mengshootkan diri tapi takde sape yg offer)ahahahha...


So bulan jatuh ke riba..maka dengan ini saya akan mengphotoshootkan diri esokk...


She will be my photographer forever...ehihihi...


Maybe kitorang akan shoot kt area sini...

Theme: Casual more to relax

Props (maybe): Roses, Balloon, Giutar n sewaktu dengannya

So Tunggu hasilnye yer...

Photobucket

5 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

selamat bergambarlah ye, mesti best kan..

PinkyLady said...

thanks rina!!hihihi...InsyaALLAH best la kan...Salam perkenalan yer...

Yasminhamid said...

ok la tu.. janji namanya model..

Anonymous said...

patut la xbg aku pinjam camera. sedihnya, gamba yg aku amik guna hp time kt cameron dh hilang :( from angah.

PinkyLady said...

kak yasmin:bukan model pon!!tade gaya model laa...hikhikhik...
angah:sorry yer..maybe ko bgtau lambat skey dr hr isnin kut!!sorry dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget