Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 4, 2010

IOI mall~Jusco~Piza Hutt

sEMalam kan..
Kami pegi IOI mall Puchong...


Inilah IOI nya di waktu malam..

Sampai-sampai teros Aqil terjah benda alah ni..


Sian aqil..nak main yer...


Laju kan benda ni mommy...
Oklaa..jom kita naik sesame...nak kuda or ruse?daddy kata ape barang kuda..kite naik ruse teros..

Inilah reaksi aqil yg sgt happy bile dpt naik mende alah ni...


Happy Mode



Wah bahagia je rasa...




ho..ho...ho...(muke pelik dia bile kagumkan sesuatu)





Daddy panggil plak..kene pandang la..nanti daddy kecik hati plak..hihihi...
Dan aqil pun happy sgt bile naik ruse tu..Besh kan mommy?bile dah habis naik, tetibe aqil boleh muntah...huhuhu...maybe dia pening kut!lagi plak baru je minum susu...huhuhu..ape laa aqil ni...eheheheh...
After that kami pun ke Piza Hutt (niat asal ke IOI)...gambar time mkn tak sempat snap sbb sangat laparrr....tp smntara tunggu makanan tu aqil n mommy smpat la cuci mata kt Jusco..without Daddy..selamat duit daddy abisss duit Mommy...ala berapa sen sgt yg abis pun utk ank mommy kan...
pukul 10 lebih kami pun balik....IOI's scenery..(Mommy snap dari dlm keta n cume tgn je yg kuar-without looking at camera either)hihihih...


View from Mommy's Eye...



Inilah yg sempat dibeli..(since botol air Aqil dah Out dated!!Tak buleh dipakai lagi, so mommy decide nak beli yg ni)
Notes:insists sgt nak bli Avent's brands tp Avent pny tkde yg straw pny type..Aqil takmo minum like minum guna cawan..dia suka straw lg..lg senang..sedut je..So hanya ini pilihan terbaik since straw's type very limited!!


Ubt gigi n berus gigi Kodomo Lion...(walaupun gigi aqil hanya lima..saya rasa dah tiba masanya Aqil belajar memberus gigi supaya gigi dia sentiasa bersih!)
~Yg ni utk Bibik pny tugas~


Yg ni Mommy pny tugas plak...
~Silicone finger tooth brush~
Senang sikit kut guna benda alah ni...


Photobucket

Notes: Interview tadi saya dah laluinye n rasa cam tak sesuai dengan saya kut..sebab paling utama: Saturday kene kerja...arghhh saya tak suke!!!So kita reject saja ok!!







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget