Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 16, 2010

Salam Aidiladha 1430h...

Bile la masa dan ketikanya diri saya akan wujud diantara berjuta umat islam di mekah??



Asslammualaikum..

Salam Aidiladha buat semua rakan blogger sekalian..
Alhamdulillah tahun ni dapat jugak kite melakukan ibadah Qurban..
Tahun ni Aqil jauhari ade amik bahagian untuk ibadah qurban tahun ni..(amik bahagian??)

hikss....
jgn salah faham yer..tahun ni atuk puchong die dengan sukahati mengsponsor untuk buat ibadah Qurban buat cucu kesayangannya...(saya pn tak berapa tahu sangat bile depa kata kita semua wajib melakukan ibadah qurban/aqiqah buat anak mereka-wajib bg yg berkemampuan(yg aqiqah tu sy tau la tangungjawab as a parents))

Alhamdulillah..tahun lepas kami dah pun selamat buat ibadah aqiqah buat aqil jauhari kami di Kedah..

tahun ni kami tak blk kedah pun sebab selepas solat sunat hari raya esok,FIL sy ade buat kenduri sempena ibadah Qurban Aqil...(so for those yg ade kt area Puchong or sekitarnya..jemputla dtg yer)heeee...
dan esok juge selepas kenduri di Umah FIL saya,kami anak beranak akan bergerak pulang ke Kajang pula..(tak pernah langsung sambut raya haji kt kajang!!sejak kawen!!huh..)

Mungkin balik sana nk dekat ptg sikit kot sebab ade acara kt sana di sebelah malamnya..(acara ape?)

Celebrate birthday anak along sya..Asyraff Azhan a.k.a Abg long aqil...

Wahh sgt tak sabar nk clebrate n pasang impian juge supaya birthday Aqil yg ke dua nak sambut kt Kjg juga!!(sbb kt kjg lg meriah compared with kt Puchong)huhuh...

itu adalah sebahagian perancangan dan bingkisan laluan Aidiladha kami..Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha dari Kami sekeluarga...
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget