Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 25, 2010

Billssssssssssss........

Bills ooo billsss....

kami baru nak mula hidup sendiri secara TOTAL!!

hiksss..kami mmg dh lama kawen, cume baru je nak hidup sendiri..
before this mmg kami hidup sndiri cume ade certain2 bills tu bkn kami yg byr..FIL yg byr..maybe dia tak yakin sgt dgn anak dia kut!!isy tak la..kan kami duk rumah arwah MIL so before this FIL yg byr suma bills then bile kami plk yg duduk bills tu diteruskan juge pembayarannya...

dan bile kami akan pindah ke rumah lain...semuanya adalah di atas tanggungjawab sendiri!!
ok ada faham??

banyak kut!!ntahla...sekarang pn tiap2 bln byr bills almost RM500++..
setiap kali byr,setiap kali tu la huby mengeluh bnyk..
ni nk pindah rumah yg ade tujuh bijik air cond lagi la sakit nk bayor...hahahah..telankan aje bills tu suma..

Sekarang ni dlm proses untuk kemas pingganmangkuk yg kt dapur..n hopefully by this weekend kami akan start pindah...



Notes: haiiii cpt la pindah hendaknya...tak sanggup nak tengok rumah tu bersepah dgn teruk n habuk pn makin banyak..(takde hati dah nak duduk rumah tu)huuuuuuuuuuu.....
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget