Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 15, 2010

Ahad K.a.M.i di IKEA

Salam..
Selamat Petang kawan-kawan semua..
Semalam kan kami pg IKEA..wahh best n semangat je rasa bile pepagi ahad dah breakfast kt TTDI n seterusnya ke IKEA..
Belom jam menunjukkan pukul 12 tghari tp parking almost full house kt IKEA+Ikano...
Tp yg pasti kami tetap dpt parking jugak!!
atlast...hihihi....


(uppsss pada yang tak tau tu..kami dlm proses nk pindah rumah..so ade la certain tempat yg perlu di make over so that it will looks super duper glamm gitu..ahahahah)


Ni adela beberapa aksi gedix mommy!!hikss!!

Budak yg almost nk tido dh..(padahal br je sampai IKEA)..penangan ubt selsema...

Dah nak tido dah..sikit lg jer terlentokk..(time ni daddy tgh cari stroller or trolley kecik so that takdela berat sgt nk dukung budak tecik ni)


Fuhh idaman kot!!simple but nice!!All in RM 2700.00 (giler worth it!!)



Rak-rak yg boleh difikirkan tuk dibeli..




Rak gantung n lekat..(mmg nk beli la nnti)





Nice frame!!






Wahh kerusi empukk!!antara contoh2 sofa yg akan dibeli nnti for our 2nd living hall..



Rak lagi...(special made coz bleh letak gambar pape je kt cermin tu)




BUdak yg terlena tak ingat ape dah..



Rak TV ni mmg DAddy kata boleh beli..



Nipun worth it kalo nk beli..murah jeee.. RM 369.00




Rasa cam nak beli satu la rak ni..(sgt inovative shape nya)





Aqil dah bangun n taknak dok dlm stroller..nak tolak stroller sndrik lg best...

Notes:hikhikhiksss..kami tak beli pape pun!!juz survey n amik konsep yg ade!!bile dah dapat duit sekepuk!!baru boleh beli n shopping di IKEA~Westcourt n Cavenzi n other suitable furniture places!!(tandatanya:bile nak dapat duit sekepuk itu)hiksss...
tp best pe..walaupon tak beli pape tp sgt enjoy bile weekend kami diisi dengan aktiviti kekeluargaan...hihihihi...
Bile kami nak pindah??lambat lagi kot!!plg awal mgkin awl bln depan..InsyaALLAH..tapi dah tak sabar sangat nk pindah!!huhuhu..-sampaikan rumah sekarang bersepah tak ingat pn buat derkk je..hikkkksss...
n again!!sume org pandang MOmmy dgn pandangan yg sukar utk ditafsirkan..huksss..mgkin diorg jeles dgn reben mommy kut!!besaq sgt!!ahahaha..pastu bile tolak stroller aqil,diorg lg pelik..tgk daddy yg mcm budak 17thn,lg tambah pelik..
arghh..biarkan aje!!yg penting kami bahagia...










Photobucket

3 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

agaknya orang pelik kot
sis nmpk cute and muda lagi
tue yang depa pelik.muda2 dah de anak.

MommyAqil said...

hikss...mude kee??
dh msuk suku abad sis..dh e ank pn!!
msti diorg pikir,ade ank pn nk belagak cm org mude!!hihihi..
ade aku kesah??hahahaah...

MaMaNuRiN said...

cuteny ommy..pinjam reben tu boleh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget