Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 8, 2010

3 hari yang lalu....

Jumaat...
Photoshoot went well!!!
gud job Noor Aien!!eheheh..
kitorang shoot kt Pullman Putrajaya n kaw sekitarnye..
Sangat Happening okay dengan props yg kreatif..
ditambah oleh Assistant2 yg dibawa...mmg menjadikan semuanya seperti yg dirancangkan..
thanx to ecah, fatin n anis...(tq so much coz tolong jadi assistant saya n ateh!!alang dh belanja KFC kan?okla tu!!eheehheeh..)
Start shoot 3pm until 6.30pm..balik Puchong,amik Aqil n drive back to Kajang..(banyak betul saya meng drive kan diri hari tu)..


SAbtu...
Ingatkan nak pg bermandi-manda..
tapi sampai ke petang still memikirkan tempat yg terbaik..
last2 tak pegi pun mandi manda..
malam tu kitorang juz main bowling kt Mines...
dengan mak, along,asyraff, ateh,ecah,anis n Aqil...(ladies n lil boys only!)

Ahad..
tade pe yg menarek..
dok umah mak seperti biasa..
(saya nak drive blik Puchong secara sendirian berhad dengan Aqil akan tido di blkg..tapi huby tak bagi coz to him it's a bit dangerous coz what happen if suddenly aqil get up n he will disturb my drivings)
sudahnye..huby saya sampai umah mak around 6.30pm dgn naek keta lain ditemani oleh kawan-kawannya..dan kami berkonvoi ke Puchong secara bersama-sama-Aqil dipegang dan dilayan oleh Daddy angkat dia a.k.a Kojek!!Dia sangat serasi dgn his daddy angkat nya itu...dan saya bawak keta secara solo dan diperhatikan cara pemanduan saya dari belakang oleh huby!!(ahahah..sangat tak selesa sebab huby suka marah kalo saya drive macam sengal..padahal mana de pun!!saje je nak cari pasal!!huhuhu)

Photobucket


Notes:maaf entry ini tade menunjukkan sebarang gambar sebab saya tak bawak camera on that days n hanya menunggu photographer meng uploadkan diri ye...InsyaALLAH gamabr sekitar photoshoot tu pun akan saya upload soon!!stay tuned ya...

2 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

bestnya dapat photoshot kan
anyway nanti upload tau hasilnya
really excited nak tengok nie =)

MommyAqil said...

okies sis!!
will upload juge!!dun worry..tapi jgn gelak tau pasal akak sangat tak reti nak act like model..besa-besa boleh la...hihihi...akak pun tak sabar nak tengok hasilnye..uhuhuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget