Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 15, 2010

Kami Makan Nasi Arab..

Salam..

Malam hari Jumaat hari tu kami semua pegi mkn nasi Arab..(walllahh!!rasa mcm best sgt mkn nasi arab ni sbb sgt sedap n mavelles..)
Restaurant yg kami pg ni mmg top la di kalangan pak-pak arab esp..warga malaysia tak terkecuali esp Cyberjaya Area..(bayangkan kami sampai,seat suma penuh!!terpaksa tunggu about half n hour br bleh dpt seat dgn selesa...huhuhu..) sape2 nak mkn nasi arab yg sdap..sila pg SAba' Restaurant..Cyberjaya n Setiawangsa branches...(makanan diorg mmg superb!!)


Here are the pics!!!!


Ape ntah nama dia tp consists of daun pisang n mcm tosei pny kuah/pudina flavour n pelbagai lagi


Roti yg ala-ala tosei...tapi sedap lagi la roti ni..


Mommy yg tgh tiupkan frnch fries for Aqil..


Peace!!!



Aqil cucu manja atuk n nanny




Chicken roasted..fries..





Aqil happy bangat...





Main lg dgn 'musuh ' die..



Mommy gedix sket!!


ni la rupa Saba' restaurant tu..Setiawangsa branch!!
Photobucket

Notes:lepas je kami mkn kt Saba' tu..kami pun terusla ke UPTOWN!!hihihi..tapi yg menyampah tu..kan Mommy pakai shawl n inner..siap letay raybon lagi tuk penghias shawl tu..pastuh bile jenjalan kt Uptown tu..suma orang pandang2..esp perempuan2..suma pandang cam tak puas hati n pelik!!(awat??hang tak puaih hati ngan aku ke?aku kenai ang ka?)..boring betull bile orang tak dapat terima fashion terbaru!!huh!!jeles la tu...ahahahah...

4 comments:

::m!SS edURA hanUM:: said...

sis dress cantek sangat kot tue yang depa duk tengok2 jek
lagi2 ada raybon kat tudung.tue yang depa nampak pelik
tapi cantek pe.diaorg xtau fesyen terkini tue

MommyAqil said...

HIKHIKHIK.
masalahnya sis..akak tak pakai dress pn ..t-shirt bese n jeans lusuh tp diorng pndg sgt tak puas hati..(pndg cm nk gaduh pn ade!!)hihihi...

::m!SS edURA hanUM:: said...

pe lagi...
buka langkah and tunjukkan kelantangan suara
"awat tgk aku lagu tue....nak gaduh ke?"(smbil tunjuk buku lima)hehehehe

MommyAqil said...

hikhikhik..
kalo la akak bleh act cenggitu..dh lama buat dah sis..kuikuikui..(ilang ayu n kelembutan yg ade!!)-cheh!!perasan ayu!!ahahahha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget